Ønsker du å ha instruktøren helt for deg selv? Er det vanskelig å få tid til å følge et vanlig kurs? Eller har du treningsutfordringer som du ønsker best mulig hjelp til å finne løsninger på?

Vi tilbyr privattimer på dagtid eller kveldstid.

Her kan du få individuell hjelp til akkurat det du ønsker å jobbe med. Våre instruktører kan hjelpe deg med alt fra utfordringer i hverdagslydigheten til lydighetsøvelser og brukshundøvelser, eller kanskje du ønsker tips til hvordan du kan aktivisere hunden din på en god måte.

Det er ofte en stor fordel å kunne få veiledning alene uten forstyrrende hunder i nærheten. Her vil det være kun deg og din hund i fokus! 

Alle ordinære kurstyper kan spesialtilpasses for privattimer ved behov, for eksempel for turnusarbeidere, ved kjøp av pakkeløsningen.

Priser og pakketilbud

  • 1 time (60 minutter) 750 kr.
  • Pakketilbud på 5 timer: 3000 kr.
  • Pakketilbud "Ny valp" består av 3 timer: 1800 kr.

Ved hjemmebesøk kommer det et tillegg for kjøring:

  • Kjørekompensasjon pr. time kr. 250,-
  • Kjøregodtgjørelse pr. km kr. 4,05

Betingelser:

Timen du bestiller er ikke bindende før endelig dato og tidspunkt er avtalt med instruktøren. Endring eller avbestilling av privattimer må skje innen 24 timer før oppsatte time. Møter du ikke til avtalt time eller avbestiller samme dag, blir du belastet med avbestillingsgebyr på kr 500,-. (gjelder også oppfølgningstimer som inngår i pakketilbud)

Privattimer i pakkeløsningene må benyttes innen 6 mnd.

Send forespørsel

Velg avdeling/instruktør

Velg ønsket produkt

Når på døgnet ønsker du?

Eventuelle ønsker til dato

Info om deg og hunden