Drømmer du om å bli instruktør bør du ta en kikk på instruktørutdannelsen vår. Dette er et kurs som ikke bare har fokus på å utvikle deg til en instruktør, men vi vil også få frem ekstremt dyktige hundetrenere.

Elever som gjennomfører og består instruktørkurset vil få muligheten til å søke om å bli franchisetaker og drive sin egen avdeling hos CATCH Hundetrening. 

Vi satser på kvalitet, og dette vil alltid komme foran kvantitet! Med det mener vi at vi vil ha instruktører vi kan være stolte av, som er dyktige i sitt fag og som ikke minst er svært trivelige og tydelige overfor kundene når de holder kurs.

CATCH Hundetrening har etablert avdelinger flere steder i Norge og i Danmark. 

Hundetrenerutdannelse eller Instruktørutdannelse? Skal du bli god, bør du ta begge deler!

Vi arrangerer både Hundetrenerutdannelse og Instruktørutdannelse. Mange lurer på hva som er forskjellen på disse. På Hundetrenerutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å trene hund. Mens på Instruktørutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å instruere andre. Sammen vil disse kursene utfylle hverandre.

Vi mener at en god instruktør må kunne trene hund og ha kontroll på læringsteorien, i tillegg må man kunne formidle denne kunnskapen på en forståelig måte til andre.

For å kunne søke om plass på Instruktørutdannelsen vår, må du ha gjennomført Hundetrenerutdannelse Modul 1. Har du gjennomført en lignende utdannelse hos en annen hundeskole kan du kontakte oss og høre om denne er godkjent for å gå videre hos oss.

Hundetrenerutdannelsen arrangeres flere ganger i året. Instruktørutdannelsen arrangeres ca. 1 gang årlig. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: post@catchhund.no