Drømmer du om å bli instruktør bør du ta en kikk på instruktørkurset vårt. Dette er et kurs som ikke bare har fokus på å utvikle deg til en instruktør, men vi vil også få frem ekstremt dyktige hundetrenere.

Elever som gjennomfører og består instruktørkurset vil få muligheten til å søke om å bli franchisetaker og drive sin egen avdeling hos CATCH Hundetrening. 

Vi satser på kvalitet, og dette vil alltid komme foran kvantitet! Med det mener vi at vi vil ha instruktører vi kan være stolte av, som er dyktige i sitt fag og som ikke minst er svært trivelige og tydelige overfor kundene når de holder kurs.

CATCH Hundetrening har etablerte avdelinger flere steder i Norge og en avdeling i Danmark. 

Hundetrenerutdannelse eller Instruktørutdannelse?

Vi arrangerer både Hundetrenerutdannelse og Instruktørutdannelse. Mange lurer på hva som er forskjellen på disse. På Hundetrenerutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å trene hund. Mens på Instruktørutdannelsen legger vi fokus på å bli skikkelig god til å instruere andre. Det vil være en fordel å ha gjennomført Hundetrenerutdannelsen før man melder seg på Instrutørutdannelsen.

Hundetrenerutdannelsen arrangeres flere ganger i året. Instruktørutdannelsen arrangeres 1 gang årlig. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: post@catchhund.no

Lørdag 6. mai Camilla Lien Hønefoss

Hundetrenerutdannelse Trinn 1

Ønsker du å bli skikkelig god til å trene hund? På dette kurset vil du lære effektive treningsteknikker som sannsynligvis vil få deg til å se hundetrening i et helt annet perspektiv.

Kr. 12000,-


Lørdag 30. september Camilla Lien Hønefoss

Hundetrenerutdannelse - Trinn 2

Har du gått CATCH Hundetrenerutdannelse eller Instruktørutdannelse, og ønsker påfyll av mer kunnskap om hundetrening? Da er dette kurset for deg!

Kr. 12000,-