I denne kategorien finner du treningsgrupper som blir satt opp i de forskjellige avdelingene.

Treningsgruppene er først og fremst et tilbud til deg som har gått flere kurs hos oss tidligere. Formålet med treningsgruppene er å gi økt motivasjon til å trene strukturert og jevnlig med hunden din. 

Hva som blir satt opp i de forskjellige avdelingene kan variere. Finner du ikke kurset du leter etter, ta kontakt med instruktørene i den avdelingen det er aktuelt for deg å gå kurs.

Tirsdag 18. august Ellen Kristine Bahr Asker & Bærum

Aktivisering og jakt

Ønsker du å lære hunden din apportering, gå ut å finne gjenstander, komme tilbake med de, få en hund som kan jobbe målrettet, ha bedre kontroll når du er ute i miljøet. Ha et bedre samarbeid med hunden din. Gjøre turene mer spennende og aktive for deg og hunden din, slik at dere får en morsommere hverdag sammen, da er dette kurset for deg.

Kr. 3500,-


Torsdag 20. august Camilla Lien Hønefoss

CATCH Treningsgruppe

Har du gått kurs hos oss tidligere, men trenger inspirasjon til å holde motivasjonen oppe for å fortsette treningen? Da passer dette kurset for deg! :-)

Kr. 2250,-


Torsdag 3. september Heidi Jorem Sollien Eiker & Modum

CATCH Treningsgruppe Hverdagslydighet og aktivisering

Har du gått en del kurs, men trenger inspirasjon til å holde motivasjonen oppe for å fortsette treningen? Da passer treningsgruppen for deg! :-)

Kr. 2900,-