Catch Hundetrening er en hundeskole som ble startet opp våren 2015.

 
Selv om hundeskolen vår er forholdsvis ny, så har de fleste av oss lang erfaring som instruktører fra andre kjente hundeskoler i Norge.
 
Ettersom årene gikk så ble lysten til å starte noe ”eget” blitt sterkere og sterkere, derfor bestemte vi oss for å satse videre på egenhånd. Vi har som målsetning å bygge opp et solid "TEAM" med dyktige instruktører med god spredning i Norge og kanskje på sikt også i andre land. Pr nå har vi også en avdeling i Danmark.
 
Catch Hundetrening AS eies i dag av:
  • Camilla Lien (50%)
  • Heidi Jorem Sollien (50%)
 

Vårt formål

Formålet med Catch Hundetrening er å få samlet instruktører med høy kompetanse for sitt felt på ett sted. Vi satser på kvalitet og ønsker å tilknytte oss svært dyktige instruktører. Dette vil alltid komme i første rekke. Nye instruktører rekrutteres først og fremst gjennom vår egen instruktørutdannelse, men i enkelte tilfeller også gjennom andre kanaler.

Catch Hundetrening er et franchiseselskap. Dvs at alle instruktørene driver sine egne bedrifter og er franchisetakere hos Catch Hundetrening AS. 

Hos oss skal du være trygg på at du kommer til instruktører som virkelig brenner for å lære deg hvordan du kan trene hunden din på en positiv, kreativ og morsom måte. Bra trening gir også gode resultater! Våre instruktører skal benytte moderne belønningsbaserte treningsmetoder på sine kurs. 

"WE ARE SERIOUS ABOUT HAVING FUN!"