Velkommen til CATCH Hundetrening Vestfold og Telemark! Vi holder kurs som passer for både for familiehunden og sportshunden. I tillegg tilbyr vi også privattimer og adferdskonsultasjoner.

Vi har fokus på at både du og din hund skal skal oppleve mestring og fremgang på våre kurs, og å finne gode løsninger som er tilpasset deres behov. Vi er opptatt av at treningen skal bygge på samarbeid, tillit og god kommunikasjon mellom deg og din hund. Det skal være moro å trene hund!

Vi holder regelmessige valpekurs og kurs for familiehunden, og setter jevnlig opp ulike spesialkurs som passer for både sportshunder og familiehunder. Våre kurs foregår i små grupper, hvor alle får individuell oppfølging og konstruktive tilbakemeldinger av dyktige instruktører. 

Vi arrangerer også temakvelder og temakurs. På temakveldene og temakursene våre vil du ha muligheten til å få hjelp med konkrete ferdigheter som er nyttig for hundene; som for eksempel bli, slipp, eller innkalling.

Vi tilbyr også privattimer hvor du og hunden din får individuell hjelp til akkurat det du ønsker å trene på, fra hverdagsutfordringer til lydighetsøvelser, samt egne valpetimer hvor du kan få hjelp til valpetrening i ditt eget hjem; tilpasset din valp, livssituasjon og selvfølgelig vanlige valpeproblemer.

Vi har kompetanse til å gi adferdskonsultasjoner for hunder med problemadferd, som f.eks. fryktsom eller aggressiv adferd.

Vi holder primært kurs i Grenland, men ta kontakt om du har en treningsgjeng som ønsker inspirasjon eller du vil gå et spesielt kurs et annet sted i området/fylket!

Kontakt Sanna, Siri eller Katarina hvis du ønsker mer informasjon.

 

Planlagte kurs i Vestfold & Telemark

Torsdag 21. november Sanna Reid Vestfold & Telemark

Treningsgruppe: Valp & Unghund

Har du vært på Valpekurs eller Unghundkurs hos CATCH? Har du lyst til å trene mer sammen med andre, og sosialisere valpen din videre rundt andre hunder og mennesker? Da burde du bli med på treningsgruppe for valper & unghunder!

Kr. 550,-


Mandag 2. desember Katarina S. Bråthen Vestfold & Telemark

Innkallingskurs - Kom

Ønsker du deg en super innkalling der hunden din vender om umiddelbart og kommer tilbake i full fart? Da passer dette kurset for deg! Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier.

Kr. 950,-


Mandag 2. desember Katarina S. Bråthen Vestfold & Telemark

Mestringskurs - Morsomt for hund og eier!

Har du lyst til å finne på noe gøy med hunden din? Sammen får dere lære ulike øvelser som bruker hundens naturlige instinkter, kombinert med å samarbeide med deg. Her skapes mestring for hund og eier.

Kr. 1150,-


Lørdag 7. desember Siri Aakre Vestfold & Telemark

Smeller: Søk og Markering

Er du interessert i Smeller og nesearbeid? Dette er kurset for deg som er har lyst til å komme igang med Smeller, som vil utvikle hundens søk og markering mot konkurranse eller har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid.

Kr. 1100,-


Tirsdag 10. desember Sanna Reid Vestfold & Telemark

Ny Valp: Minikurs (Innendørs!)

Miniversjon av vårt populære sosialiseringskurs for valper fra 8-16 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Kr. 650,-


Onsdag 11. desember Sanna Reid Vestfold & Telemark

Temakveld: Valp

Har du nylig fått valp? Skal du få ny valp i vinter? Lurer du på hva som er lurt å tenke på før du kjøper valp, eller de første ukene du har valpen? Denne temakvelden passer for både eksisterende og kommende valpe-eiere!

Kr. 100,-


Mandag 6. januar Sanna Reid Vestfold & Telemark

Unghundkurs: Fra Valp til Voksen 1

Har du fått en ungdomspøbel? Virker det som alt du har lært valpen er glemt? Ønsker du en harmonisk og trygg familiehund? Da er dette kurset for deg! (INNENDØRS!)

Kr. 1950,-


Tirsdag 7. januar Siri Aakre Vestfold & Telemark

Belønning og Samarbeid

Ønsker du å utvikle en super belønning hunden din bare elsker? Synes hunden din du er kjedelig når du prøver belønne den? Enten hunden din blir vill og gal, spiser fingrene dine, spytter ut godbitene, stikker av med leken eller ikke engasjerer seg i deg på trening; da er dette kurset for deg!

Kr. 950,-


Tirsdag 7. januar Sanna Reid Vestfold & Telemark

Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening

Sosialiseringskurs for valper fra 8-16 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen! (INNENDØRS!)

Kr. 1250,-


Torsdag 9. januar Sanna Reid Vestfold & Telemark

Valpekurs (INNENDØRS!)

Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Kr. 1950,-


Torsdag 9. januar Siri Aakre Vestfold & Telemark

Smeller: Søk og Markering

Er du interessert i Smeller og nesearbeid? Dette er kurset for deg som er har lyst til å komme igang med Smeller, som vil utvikle hundens søk og markering mot konkurranse eller har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid.

Kr. 1950,-


Lørdag 11. januar Sanna Reid Vestfold & Telemark

Valpekurs HELG

Nylig fått deg valp? Vanskelig å gå kurs på ukedager? Ønsker du en intensiv-versjon av vårt populære valpekurs? Bli med på helgekurs, og gi valpen en god start på livet! (INNENDØRS!)

Kr. 2200,-


Mandag 13. januar Sanna Reid Vestfold & Telemark

Unghundkurs: Fra Valp til Voksen 2

Har du en ungdomspøbel? Ønsker du en god hverdag med hunden din? Har du gått på Valpekurs eller Unghundkurs 1? Da er dette kurset for deg! (INNENDØRS!)

Kr. 1650,-


Tirsdag 28. januar Siri Aakre Vestfold & Telemark

Fokus og Samarbeid

Mangler hunden din fokus og konsentrasjon? Blir hunden din opptatt med noe annet så fort belønningen forsvinner? Skulle du ønske at hunden holdt fokus på deg gjennom hele treningsøkta? Da passer dette kurset for deg!

Kr. 1250,-