Vildes interesse for dyr startet tidlig, og fra 6 års alderen vokste hun nærmest opp i stallen. Snart jobbet hun hver helg i stallen, og på ponniridningen på lørdager fikk hun prøve seg som instruktør for første gang. Utenfor stallen lærte familien fort at skulle de få henne med på tur, måtte nabohunden være med. Det ble mange år med sprangridning før hesten ble byttet ut med familiehunden, golden retrieveren Mio. Han fikk prøve seg på både LP, rallylydighet og agility, og det tok ikke lang tid før det kom enda en hund inn i familien. 
 
Nå har hun border collien Aya, som konkurrerer i agility, men trenes også i lydighet og rallylydighet. 
 
Som instruktør er Vilde opptatt av å skape mestring hos både hundefører og hund. Og ikke minst ønsker hun å spre godt humør og latter! 
 
Vilde tok instruktørutdannelsen til catch i 2018. 
 

Planlagte kurs med Vilde Monteiro

Tirsdag 7. mai Vilde Monteiro Romerike

Grunnferdighetskurs

Har du lyst til å starte med hundesport? Eller har du kanskje en ny hund? Ønsker du å aktivisere familiehunden på en ny og gøy måte, eller bygge god kontakt med hunden din? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Tirsdag 7. mai Vilde Monteiro Romerike

Passeringskurs

Dette er kurset for deg som, uansett årsak, har en hund som har problemer med å passere andre hunder. Eller som ønsker å forebygge og lære hunden gode passeringsferdigheter før problemene oppstår.

Kr. 2000,-


Lørdag 11. mai Vilde Monteiro Romerike

Temakurs - Selvkontroll

Har du tenkt over hvor ofte du trenger selvkontroll på hunden din? Lær hunden å selv ta gode valg ved bruk av positive metoder!

Kr. 350,-


Lørdag 11. mai Vilde Monteiro Romerike

Temakurs - Håndtering

Har kloklipp blitt et mas? Er det vanskelig å la veterinæren sjekke hunden? Eller vil du legge et godt grunnlag før du møter problemer?

Kr. 300,-