Vildes interesse for dyr startet tidlig, og fra 6 års alderen vokste hun nærmest opp i stallen. Snart jobbet hun hver helg i stallen, og på ponniridningen på lørdager fikk hun prøve seg som instruktør for første gang. Utenfor stallen lærte familien fort at skulle de få henne med på tur, måtte nabohunden være med. Det ble mange år med sprangridning før hesten ble byttet ut med familiehunden, golden retrieveren Mio. Han fikk prøve seg på både LP, rallylydighet og agility, og det tok ikke lang tid før det kom enda en hund inn i familien. 
 
Nå har hun border collien Aya, som konkurrerer i agility, men trenes også i lydighet og rallylydighet. 
 
Som instruktør er Vilde opptatt av å skape mestring hos både hundefører og hund. Og ikke minst ønsker hun å spre godt humør og latter! 
 
Vilde tok instruktørutdannelsen til catch i 2018. 
 

Planlagte kurs med Vilde Monteiro

Tirsdag 20. august Vilde Monteiro Romerike

Passeringskurs

Dette er kurset for deg som, uansett årsak, har en hund som har problemer med å passere andre hunder, sykler, biler eller annet. Eller som ønsker å forebygge og lære hunden gode passeringsferdigheter før problemene oppstår.

Kr. 2000,-


Tirsdag 20. august Vilde Monteiro Romerike

Valpekurs

Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Kr. 1900,-


Onsdag 21. august Vilde Monteiro Romerike

Grunnferdighetskurs

Har du lyst til å starte med hundesport? Eller ønsker du å aktivisere familiehunden på en ny og gøy måte, og bygge god kontakt med hunden din? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2400,-