Vildes interesse for dyr startet tidlig, og fra 6 års alderen vokste hun nærmest opp i stallen. Snart jobbet hun hver helg i stallen, og på ponniridningen på lørdager fikk hun prøve seg som instruktør for første gang. Utenfor stallen lærte familien fort at skulle de få henne med på tur, måtte nabohunden være med. Det ble mange år med sprangridning før hesten ble byttet ut med familiehunden, golden retrieveren Mio. Han fikk prøve seg på både LP, rallylydighet og agility, og det tok ikke lang tid før det kom enda en hund inn i familien. 
 
Nå har hun border collien Aya, som konkurrerer i agility, men trenes også i lydighet og rallylydighet. 
 
Som instruktør er Vilde opptatt av å skape mestring hos både hundefører og hund. Og ikke minst ønsker hun å spre godt humør og latter! 
 
Vilde tok instruktørutdannelsen til catch i 2018. 
 

Planlagte kurs med Vilde Wigen Monteiro

Onsdag 18. mars Vilde Wigen Monteiro Romerike

Grunnferdighetskurs

Er du nysgjerrig på hundesport? Eller ønsker du å aktivisere familiehunden på en ny og gøy måte, og bygge god kontakt med hunden din? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2200,-


Onsdag 18. mars Vilde Wigen Monteiro Romerike

Intro til shaping - Lær hunden (nesten) hva du vil

Har du sett hunder som kan alle slags triks? Har du sett hundetrenere som ser ut til å kommunisere med hunden uten et eneste signal? På dette kurset får du lære teknikken som åpner opp for uendelige muligheter, shaping

Kr. 1100,-


Onsdag 15. april Vilde Wigen Monteiro Romerike

Agility - baseøvelser

Har du en valp eller unghund som skal bli agilityhund, eller en voksen hund du vil introdusere til sporten? Lær basisøvelser som gjør agility så mye enklere!

Kr. 1100,-