Stines interesse for hund våknet i forbindelse med å gå på kurs med familiehunden i 2012. I 2013 ble både egen hund og instruktørkurs en realitet. Sånn sett kan man si at hun gikk en noe utradisjonell vei inn i hundetrening. Interessen for hund har etter det bare økt, og det har vært en spennende reise både som instruktør og ikke minst med trening av egen hund.

Hun har konkurrert aktivt i Rallylydighet og Agility siden 2015, fra 2016 ble hun også aktiv i lydighetsringen. Den generelle hundeinteressen er stor, så hun er hele tiden ute etter erfaringer innen de hundesportene/aktiviteten som finnes.
Hun syntes det er motiverende å prøve seg frem med ulike påvirkninger og vri hodet sitt på forskjellige treningsteknikker, som gjør at man kan få frem ønsket atferd i hver enkelt hund.

Videre er hun brennende opptatt av å få frem samarbeid og glede hos hver enkelt ekvipasje hun jobber med. Som pedagog og i overkant interessert i kommunikasjon er det viktig for Stine at hun underviser på en måte som er lett for alle å forstå.

Stine trener hovedsakelig konkurranselydighet og rallylydighet. Målet fremover er å snuse litt på brukshundprøver. Er det noe Stine motiveres av så er å konkurrere! Hun konkurrerer for øyeblikket innenfor rallylydighet og LP med malinoisen Kava som er født i 2018. Noen pauser i konkurranseringen har det blitt i 2019-2020 på grunn av familieforøkelse, men siden Stine er en rastløs person så ble det rom for litt ekstra kursing i perioden i stedet.

  • CV:

2013 – Oslo Hundeskole Instruktørutdanning

2017 – Godkjent rallylydighetsintsruktør NRL

2019 – Hundetrenerutdannelse CATCH

2020 – NKK Trinn 1 Instruktørutdanning

2020 – CATCH Instruktørutdanning

  • Vært aktiv som instruktør i lokal hundeklubb siden 2015. Har holdt kurs som: Valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, konkurranselydighet, kurs innenfor selvkontroll/belønning, kurs innenfor klikkertrening og rallylydighetskurs.
  • Hundetrening er stadig under utvikling, og det finnes utrolig mange måter å se det på. For å hele tiden holde seg oppdatert på treningsmetoder og å lære nye innfallsvinkler, går Stine mye på kurs med egen hund! Noen av instruktørene hun har gått for er Siv Svendsen, Maria Brandel , Peder Zeiner Christiansen, Steve Mann, Maren Teien Rørvik, Jørgen Teien Rørvik, Marianne Elise Methi, Camilla Lien, Ole-Jan Kristiansen, Lotte Norli, Frode Sjovatsen, Nina Trollet Tandberg, Thomas Håkonsløkken, Geir Grefstad, AnnKarin Jacobsen Olsen, Gondola Guttormsen, Willem-Alexander Kelders, Morten Bratlie, Jeanette S. Håland, Irene Yrstad, Patrycja Kowalczyk, Nina Leiros og Monica Wikström.


På Stine sine kurs er det et stort fokus på at hund og fører skal forstå hverandre og finne gode måter å jobbe sammen på! Det er også fokus på det å komme seg litt ut av komfortsonen og tørre å prøve seg frem for å finne den beste løsningen for hver enkelt.

Instruktørene på Gjøvik sier ‘’Det er sammen vi blir best!’’ Sammen med ‘’Hva er det verste som kan skje?’’ synes Stine dette er meget gode ord å leve etter både når det gjelder hundetrening og ellers i livet!

 

Planlagte kurs med Stine Langerud

Onsdag 22. februar Stine Langerud Gjøvik

Valpens beste start!

Dette er et kurs hele familien er velkomne til å delta på, hvor alle kan få med seg gode tips til å ha det gøy med hunden på en sunn og morsom måte - som samtidig bidrar til at hundeholdet generelt blir rolig og balansert.

Kr. 1850,-


Onsdag 22. februar Stine Langerud Gjøvik

Temakurs - Grunnleggende lydighet

Har du gått hverdagslysdighetskurs, og kunne tenke deg mer hjelp til hvordan du kan få hunden din til å bli god på å høre etter? Både med og uten forstyrrelser? Kanskje du er nysgjerrig på om du og hunden din kunne trent hundesport? Da kan dette være kurset for deg!

Kr. 2100,-


Søndag 26. februar Stine Langerud Gjøvik

Hverdagslydighetskurs for alle!

Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2100,-