Stines interesse for hund våknet i forbindelse med å gå på kurs med familiehunden i 2012. I 2013 ble både egen hund og instruktørkurs en realitet. Sånn sett kan man si at hun gikk en noe utradisjonell vei inn i hundetrening. Interessen for hund har etter det bare økt, og det har vært en spennende reise både som instruktør og ikke minst med trening av egen hund.

Hun har konkurrert aktivt i Rallylydighet og Agility siden 2015, fra 2016 ble hun også aktiv i lydighetsringen. Den generelle hundeinteressen er stor, så hun er hele tiden ute etter erfaringer innen de hundesportene/aktiviteten som finnes.
Hun syntes det er motiverende å prøve seg frem med ulike påvirkninger og vri hodet sitt på forskjellige treningsteknikker, som gjør at man kan få frem ønsket atferd i hver enkelt hund.

Videre er hun brennende opptatt av å få frem samarbeid og glede hos hver enkelt ekvipasje hun jobber med. Som pedagog og i overkant interessert i kommunikasjon er det viktig for Stine at hun underviser på en måte som er lett for alle å forstå.

Stine trener hovedsakelig konkurranselydighet og rallylydighet. Målet fremover er å snuse litt på brukshundprøver. Er det noe Stine motiveres av så er å konkurrere! Hun konkurrerer for øyeblikket innenfor rallylydighet og LP med malinoisen Kava som er født i 2018. Noen pauser i konkurranseringen har det blitt i 2019-2020 på grunn av familieforøkelse, men siden Stine er en rastløs person så ble det rom for litt ekstra kursing i perioden i stedet.

  • CV:

2013 – Oslo Hundeskole Instruktørutdanning

2017 – Godkjent rallylydighetsintsruktør NRL

2019 – Hundetrenerutdannelse CATCH

2020 – NKK Trinn 1 Instruktørutdanning

2020 – CATCH Instruktørutdanning

  • Vært aktiv som instruktør i lokal hundeklubb siden 2015. Har holdt kurs som: Valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, konkurranselydighet, kurs innenfor selvkontroll/belønning, kurs innenfor klikkertrening og rallylydighetskurs.
  • Hundetrening er stadig under utvikling, og det finnes utrolig mange måter å se det på. For å hele tiden holde seg oppdatert på treningsmetoder og å lære nye innfallsvinkler, går Stine mye på kurs med egen hund! Noen av instruktørene hun har gått for er Siv Svendsen, Maria Brandel , Peder Zeiner Christiansen, Steve Mann, Maren Teien Rørvik, Jørgen Teien Rørvik, Marianne Elise Methi, Camilla Lien, Ole-Jan Kristiansen, Lotte Norli, Frode Sjovatsen, Nina Trollet Tandberg, Thomas Håkonsløkken, Geir Grefstad, AnnKarin Jacobsen Olsen, Gondola Guttormsen, Willem-Alexander Kelders, Morten Bratlie, Jeanette S. Håland, Irene Yrstad, Patrycja Kowalczyk, Nina Leiros og Monica Wikström.


På Stine sine kurs er det et stort fokus på at hund og fører skal forstå hverandre og finne gode måter å jobbe sammen på! Det er også fokus på det å komme seg litt ut av komfortsonen og tørre å prøve seg frem for å finne den beste løsningen for hver enkelt.

Instruktørene på Gjøvik sier ‘’Det er sammen vi blir best!’’ Sammen med ‘’Hva er det verste som kan skje?’’ synes Stine dette er meget gode ord å leve etter både når det gjelder hundetrening og ellers i livet!

 

Planlagte kurs med Stine Langerud

Lørdag 13. mars Stine Langerud Gjøvik

Kurs med Odd Jøran Eide

Har du utfordringer i hverdagen? Trener du Bruks, LP eller RIK? Har du utfordringer i treningen din eller ønsker hjelp til å utvikle øvelser og få nye verktøy i kassa? Da er dette kurset for deg!

Kr. 1100,-


Tirsdag 6. april Stine Langerud Gjøvik

Treningsgruppe for gå pent i bånd og passering!

Trekker hunden i båndet, eller har dere problemer når dere passerer andre hunder? Har du gått på kurs eller tatt privattimer og fått verktøy til å jobbe med dette? På denne treningsgruppen kan du jobbe med disse verktøyene i trygge situasjoner med veiledning fra instruktør. Vi legger opp treningen i miljø, utendørs på forskjellige steder hver gang.

Kr. 800,-


Onsdag 7. april Stine Langerud Gjøvik

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighetskurs for alle!

Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Onsdag 7. april Stine Langerud Gjøvik

Temakurs: Fri ved fot og konkurransetrening

Vil du utvikle øvelsen fri ved fot/lineføring? Skal du konkurrere i en lydighetsbasert hundesport, for eksempel Rally, LP eller bruks? Da er dette kurset for deg! I tillegg til å gå i dybden på posisjon, forventning og teknikk jobber vi også mot konkurranse med forventninger og føring av hunden i forbindelse med det!

Kr. 2000,-


Fredag 30. april Stine Langerud Gjøvik

Blodsporkurs

Har du trent blodspor tidligere og ønsker å komme litt videre? Har du lyst til å teste ut blodspor for å se om det er en aktivitet for deg og din hund? Dette kurset passer for alle nivåer, både valper og voksne hunder.

Kr. 1800,-


Onsdag 19. mai Stine Langerud Gjøvik

Temakurs: Gå pent i bånd

En tur med en hund som kan gå pent i bånd vil uten tvil være en mye hyggeligere tur for både deg og hunden din! Ønsker du å lære enkle, morsomme og effektive teknikker for å få til nettopp dette? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Lørdag 5. juni Stine Langerud Gjøvik

Kurs med Odd Jøran Eide

Har du utfordringer i hverdagen? Trener du Bruks, LP eller RIK? Har du utfordringer i treningen din eller ønsker hjelp til å utvikle øvelser og få nye verktøy i kassa? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2200,-