Lillian er instruktör i Asker og Bärum, og Vestfold og Teleamark lokalisert på Notodden. Hun jobber til daglig som fysioterapeut, hvor hun bl.a. hjelper mennesker med trening for å mestre daglige aktiviteter. Guppeaktivitet og kursvirksomhet er en viktig del av jobben. På fritiden er hun lidenskapelig opptatt av hund og hundesport. Hun omtaler seg selv som en "ekte nerd", som ikke bare liker å ha det gøy med egen hund, men kan sitte med kaffikoppen en hel helg å bare se på at andre lærer hunden sin nye ting. Hun benytter enhver anledning til å høre på podcaster om ulike hundesporter, og treffer jevnlig venner og bekjente for å trene hund.  

Hun brenner for å bidra til at andre får mer kunnskap om hundetrening, en bedre relasjon til hunden sin, og meningsfulle aktiviteter sammen med sin firbente venn. -men ikke minst å bidra til at du som kursdeltaker har det trivelig på kurs og föler mestring.  

 
Lillian startet med hundetrening som hobby i 2005. De første årene trente hun mest konkurranselydighet og litt bruks. Gjennomförte Canis sin trenerutdanning og instruktørutdanning i 2008 og 2009, og holdt da kurs i konkurranselydlighet, hverdagslydighet og klikkertrening. I tillegg til å läre fra de flinke folka i Canis, og damene i Carpe momentum som også underviste på instruktörutdanningen, fikk Lillian masse inspirasjon og kunnskap fra flere kurs hos Klickerklok, Maria Brandel og Eva Bodfelt. Den gangen var vi så heldige at flere trenere fra utlandet kom til Norge, og vi fikk med oss live seminarer med Bob Bailey, Kathy Sdao, Ken Ramirez, Michele Pouliot, Chirag Patel, og Grisha Stewart. 

Etter at golden retrieveren Nala kom i hus for fire år siden, har Lillian fokusert på å läre om hundesporter hun ikke har holdt på med tidligere, og har deltatt på mange ulike nybegynnerkurs både i personspor, blodspor, agility, retriverjakt, og smeller. -i tillegg til kurs i Control unleached hos Hund i Fokus. Nala er en gylden golden retriever med som både liker og jobbe, og har en god avknapp, og hun har storkost seg med å bli med rundt på kurs.
 
Nala og Lillian sin store hobby de to siste årene har värt Nosework. De fullförte instruktørutdanning i nosework via Lahaugmoen hundesenter 2021-2022, og Lillian er nå godkjent instruktör i Nosework Norge. Nala har bestått LGT björk, anis og nellik, og har meldt seg på sin förste konkurranse mai 2022. 
Ellers har Nala funnet ut at hun er en ivrig sporhund, og går gjerne et blodspor eller personspor innimellom.  Lillian og Nala önsker deg velkommen til et trivelig kurs!

Planlagte kurs med Lillian Sundseth

Lørdag 25. mars Lillian Sundseth Asker & Bærum

Nosework trinn 2

Nosework trinn 2 av 3.

Kr. 2000,-