Katarina er instruktør ved CATCH Hundetrening avdeling Vestfold og Telemark.

Katarina har hatt lidenskap for hund hele livet, og vokste opp med Golden Retrievere hos sine besteforeldre. Hun har drevet aktivt med hundetrening og konkurranse med Cavalier King Charles Spaniel ‘Penny’ (2010). I 2016 og 2017 ble de kvalifisert til NM i Agility med laget ‘Mini Flyers, og har konkurrert i agility og rallylydighet kl. 2. I 2018 flyttet også Shetland Sheepdog ‘Lissie’ inn. Med hund i hus har interessen for hund utviklet seg til lidenskap og livsstil.

Som instruktør er Katarina er opptatt av mestring med hund. Hun fokuserer på hva hund og eier skal gjøre, slik at de begge får en positiv opplevelse og utvikler en god relasjon. Hun kan gi råd om ulike verktøy for å utvikle belønning, samt tips til videre trening i hverdagen og konkurranse.

Den store hundetrenerinteressen er agility, grunnferdigheter og belønningsutvikling. I tillegg har hun gått kurs innen konkurranselydighet, rallylydighet, klikkertrening og aktivisering, samt søksarbeid som spesialsøk, Smeller, spor og rundering. Noe av det viktigste for henne er å kunne ha en hund som kan veksle mellom ro og eksplosivitet, og bygge selvtillit, motivasjon og mestring hos hunden.

Katarina elsker å dra på kurs og fordype seg i hundetrening for å få økt innsikt og forståelse. Hun har bl.a. gått kurs for Eva Bodfäldt, Eva Bertilson, Emilie Johnson Veigh, Siv Svendsen, Maria Brandel, Peder Christiansen, Frode Sjovatsen., Arne Aarestad, Anders Hallgren, Tess Erngren, Natasja og Malvina Ravenklint, Susan Garrett, Fanny Gott og Thomas Stokke.

Katarina jobber til daglig med digital markedsføring. Hun har utdanning innen pedagogikk fra USN og er diplomert hundeinstruktør og adferdstrener.

CV:

 • 2019 Fordypningskurs i kriterieplaner, Thomas Stokke
 • 2019 Læringsteori, teoretisk og anvendt, NAFS & NMBU
 • 2018 CATCH Hundeinstruktørutdanning
 • 2016 Besøksvenn med hund, Røde Kors.
 • 2016 RallyMix Startklass Instruktør, RallyMix.
 • 2014 NKK Trinn 1 Instruktørkurs
 • 2014 Problemhundtrenerkurs / Atferdstrener, Canis & Arne Aarrestad, Siddis Hundeskole.
 • 2013 Hundeinstruktørutdanning, Hundens Utbildningsakademi / Good Dog Center.
  Hundeinstruktør, Hundeinstruktør med klikker, Instruktør & dommer i RallyMix® Treningsklasse.
 • 2013 Hundeinstruktør & dommer HMT førerkort med hund,
  Hundens Utbildningsakademi / Good Dog Center
 • 2013 NKK Figurant MH, K-Test, FA
 • 2012 Canis KlikkerTrenerUtdanning Trinn 1

Katarina kan tilby hundekurs, hundetrening, foredrag og privattimer for hund i Grenland, samt andre steder i landet.

Planlagte kurs med Katarina S. Bråthen

Mandag 2. desember Katarina S. Bråthen Vestfold & Telemark

Innkallingskurs - Kom

Ønsker du deg en super innkalling der hunden din vender om umiddelbart og kommer tilbake i full fart? Da passer dette kurset for deg! Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier.

Kr. 950,-


Mandag 2. desember Katarina S. Bråthen Vestfold & Telemark

Mestringskurs - Morsomt for hund og eier!

Har du lyst til å finne på noe gøy med hunden din? Sammen får dere lære ulike øvelser som bruker hundens naturlige instinkter, kombinert med å samarbeide med deg. Her skapes mestring for hund og eier.

Kr. 1150,-