Katarina vokste opp med schæfere.  Hun har så lenge hun kan huske visst at hun ville skaffe seg hund når hun ble voksen.  Den første hunden var schæferen Lava som dessverre måtte avlives tidlig pga sykdom. Sammen med Lava var hun innom ulike grener innen hundesporten.
Etterhvert fant hun veien til Norske Redningshunder og visste med en gang at det var noe hun ville fortsette å drive med.

Når hun plutselig måtte lete etter ny hund endte det med en tur til Sverige og hennes nåværende hund jakt-goldenen Mollie. De har vært en perfect match for hverandre og har vært sammen siden juli 2016. Katarina og Mollie trener aktivt i Norske Redningshunder. Spesielt er hun interessert i spor og feltsøk og kan tenke seg å utvide sin kompetanse på dette. De har også tatt bronsemerket i lydighet.

Når Katarina får muligheten hiver hun seg over det hun kan av bøker, informasjon og online kurser. Underveis blir de ulike teoriene og metodene prøvd ut sammen med Mollie.

Det hun synes er viktig med treningen er at hunden skal få mulighet til å tenke selv og at oppgaven deles opp i flere små deler før de til slutt blir satt sammen til en hel øvelse.

Planlagte kurs med Katarina B. Pents

Torsdag 9. mai Katarina B. Pents Haugaland

Valp/unghundskurs

Nylig fått valp eller har du en rampete unghund? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på kurs!

Kr. 1750,-


Lørdag 11. mai Katarina B. Pents Haugaland

Passeringskurs

Dette er kurset for deg som uansett årsak, opplever utfordringer i passeringssituasjoner med hunden. Dette kan være når dere skal passere andre hunder, personer, joggere, syklister, biler, osv.

Kr. 1800,-


Lørdag 25. mai Katarina B. Pents Haugaland

Barn og Hund kurs

Har du barn som viser interesse for hund og hundetrening? Dette kurset passer for barn i alderen 7-13 år.

Kr. 400,-