Katarina vokste opp med schæfere.  Hun har så lenge hun kan huske visst at hun ville skaffe seg hund når hun ble voksen.  Den første hunden var schæferen Lava som dessverre måtte avlives tidlig pga sykdom. Sammen med Lava var hun innom ulike grener innen hundesporten.
Etterhvert fant hun veien til Norske Redningshunder og visste med en gang at det var noe hun ville fortsette å drive med.

Når hun plutselig måtte lete etter ny hund endte det med en tur til Sverige og hennes nåværende hund jakt-goldenen Mollie. De har vært en perfect match for hverandre og har vært sammen siden juli 2016. De har tatt bronsemerket i lydighet.
I mars 2019 ble bruksschæferen Keela også en del av klanen.
Katarina trener aktivt i Norske Redningshunder. Spesielt er hun interessert i spor og feltsøk og kan tenke seg å utvide sin kompetanse på dette.   

Når Katarina får muligheten hiver hun seg over det hun kan av bøker, informasjon og online kurser. Underveis blir de ulike teoriene og metodene prøvd ut sammen med Mollie og Keela.

Det hun synes er viktig med treningen er at hunden skal få mulighet til å tenke selv og at oppgaven deles opp i flere små deler før de til slutt blir satt sammen til en hel øvelse.

Planlagte kurs med Katarina B. Pents

Mandag 27. januar Katarina B. Pents Haugaland

Hverdagslydighetskurs - BEST HVER-DAG!

Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Tirsdag 4. februar Katarina B. Pents Haugaland

Valpekurs - BEST HVER-DAG!

Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Kr. 2000,-


Lørdag 8. februar Katarina B. Pents Haugaland

Introkurs Rundering

Du har kanskje hørt om rundering før? Og ønsker å vite litt mer om hva dette er? Kanskje kunne du tenke deg å få prøvd om dette kan være en passende aktivisering for deg og din hund? Da er dette kurset noe for deg!

Kr. 1500,-