Helle holder til på Øvre Romerike (Nannestad, Ullensaker, Eidsvoll, Hurdal) og tilbyr onlinekurs, fysiske kurs og privattimer. Når sjansen byr seg, tar hun hunder i pensjon for trening eller avlastning.

Det skal være gøy å ha hund, og Helle ønsker å hjelpe hundeeiere med å finne enkle løsninger som fungerer - for den enkelte hunden og eieren - i deres hverdag. Hun er opptatt av at både folk og dyr skal trives i en undervisningssituasjon, og føle at de blir sett og hørt. Det er viktig med en god dialog med eieren for å finne gode løsninger, samt å formidle lærdom på en måte som eieren forstår. Hennes fokus er å skape trygge eiere som er i stand til å løse de utfordringene livet med hund måtte by på.

Helle har lang erfaring med hund, og trening innen ulike hundesporter. Hun har hatt flere hunder av ulike raser og startet som instruktør i 2001, samtidig med at hun tok instruktørutdanning i Trondheim. I 2003 var hun i det første kullet som ble uteksaminert som klikkerinstruktør Canis Hundeskole. Hun har hele tiden sørget for faglig påfyll i form av kurs, egenstudier og trening av egne hunder.

Planlagte kurs med Helle Haugenes