Éloïse Willems driver vår avdeling i Stavanger

Hun er utdannet instruktør hos Siddis Hundeskole (2009-2011) og er utdannet Fysikalsk behandler av hund hos Klinikk Soleo (2014-1015). Fra det akademiske liv, Bachelor i Sosialantropologi (2006-2009) og studier innen multimediadesign og 3D animasjon (2004-2006). 

Hun har konkurrert i øverste klasse i lydighet (eliteklassen FCI3) med border colliene Ivrig og Kry og mallen Phoenix. Hun konkurrerer også i NBF bruks rundering og spor med med Ivrig, Bue og Phoenix. Med sine tidligere border collier Kry og Scott har hun konkurrert i agility og rallylydighet. Malinoisen Phoenix ble Norsk lydighetschampion 2 år gammel og satset så på i eliteklassen FCI3. Hun trenes også i spor og rundering og har opprykk til C i bruks. Malinois-gutten Bue har nylig startet sin karriere og har opprykk til klasse 2 i lydighet og konkurrerer i NBFrundering. Romle er en ung border collie gutt som trenes i lydighet som hovedsport. 

Bakgrunn

Éloïse vokste opp med cocker spaniel, men i barneskolealder var det ingen hund i hjemmet. Løsningen ble å lufte og trene alle naboens hunder. Alle skrubbsårene etter å ha blitt slept etter schæferen, badeturene i sjøen etter å ha blitt slept etter flatcoaten eller maset fra den amorøse puddelen, satt ingen stopper for hundegalskapen.

Som 14 åring fikk hun sin første border collie blanding, og etter det var det ingen vei tilbake. Senere kom det en cairn terrier, flere blandingshunder av diverse slag og med ymse bakgrunner. Disse hundene trigget en lidenskap for å jobbe med “verstingene” av trøblete hunder. 

Instruktørutdannelse

For 8 år siden var interessen så stor at hun tok instruktøtutdannelsen hos Siddis Hundeskole ved Arne Aarrestad (2009-2011). Der fikk hun jobbe som instruktør, og med hunder med et bredt spekter av adferdsproblemer. Hun startet samtidig firma hvor hun drev med hundelufting, trening av andres hunder og privattimer. 

 

Fra problemadferd til hundesport

Interessen for hundesport vokste frem og etter et lydighetskurs med Siv Svendsen i 2010 ble hun hekta på lydighet. Etterhvert kom det flere border collier i hjemmet og konkurrering innen forskjellige sporter ble prioritert. Nå er det full satsing med Border Collien Romle og Mallene Phoenix og Bue. 

Raser som har vært i hus (border collie blandinger, Schæfer, Doberman/Grand Danois, Cane Corso/Dogo Canario, Rottweiler, Rottweiler/labrador/buhund, border collier, malinois, cairn terrier). Felles for alle disse, er mye energi, styrke og egenvilje. 

 

Éloïse søker løsningene som er tilpasset eier og hund. Målet er en hund som er en fryd å ha, og en eier som er en trygg veileder som er kjekk for hunden å ha. 

Styrken som instruktør er å klare å se hvilken løsning som trengs for å akkurat den ekvipasjen. Det er alltid et mål å klare å formidle hundetrening på en enkel måte- så hundeeieren og hunden får det til. 

 

Planlagte kurs med Éloïse Willems