Christine er instruktør ved CATCH Hundetrening på deltid.

Interesse for hund og glede ved å være sammen med hunder har alltid vært der og i 2005 kjøpte hun sin første egne hund. Dette var en Welsh Springer Spaniel og Christine meldte seg på kurs hos Canis Hundeskole og Camilla Lien (i dag eier av Catch Hundetrening). Med dette ble interessen også for å trene hund vekket og siden den gang har Christine titt og ofte vært i nærheten av der Camilla har holdt kurs. I årene som gikk deltok Christine på en rekke kurs og var også medhjelper på Camilla sine kurs. Med sin spaniel har hun konkurrert i lydighet, bruks, blodspor og rallylydighet.

I 2011 gjennomførte hun Canis Klikkerinstruktørkurs og begynte å holde sin egne kurs. I et par år holdt hun da sine kurs for Canis Hundeskole helt til Camilla startet CATCH Hundetrening og Christine ble med dit. I løpet av disse årene har hun gått en rekke kurs for kjente instruktører for å holde seg faglig oppdatert.

I 2010 flyttet også tervueren Leela inn. Med Leela har Christine også fått lære seg enda mer om hvordan få en hund til å fungere godt i hverdagen og holder i dag hovedsakelig kurs innenfor hverdagslydighet.

Planlagte kurs med Christine Sørsveen