Har du vært på Valpekurs eller Unghundkurs hos CATCH? Har du lyst til å trene mer sammen med andre, og sosialisere valpen din videre rundt andre hunder og mennesker? Da burde du bli med på treningsgruppe for valper & unghunder!

Treningsgruppe: Valp & Unghund

Har du fullført valpekurs eller unghundkurs, og skal trene videre på det du har lært? Har du lyst til å trene frem knallgod hverdagslydighet? Vil du trene rundt realistiske forstyrrelser, sammen med andre engasjerte hundeeiere?

Det er både morsommere og mer givende å trene i fellesskap med andre. Det er også en ideell mulighet til å trene videre i et mer naturlig miljø! Dere får tilgang til innendørs hall og stort, godt belyst uteområde. I tillegg kan vi trene i et nytt miljø (f eks bysentrum), hvis ønskelig.

I denne treningsgruppa vil vi jobbe videre med grunntreningen. Over fire uker vil vi blant annet jobbe med:

  • kontakt
  • gå pent i bånd
  • passering
  • ro og bli trening
  • innkalling
  • god og riktig sosialisering

Denne treningsgruppa passer for hunder under 12 måneder gamle som har vært på kurs hos oss allerede. Det er en gruppe for dere som vil trene videre, øve rundt forstyrrelser, finpusse, eller ha mulighet til å spørre instruktør underveis. Hvis du ikke har gått kurs hos oss, men allikevel har lyst til å være med- ta kontakt så finner vi en løsning.

En treningsgruppe er ikke et kurs, men et treningsfelleskap hvor man kan få hjelp videre av kyndig instruktør. På treningsgruppene vil dere trene selvstendig, og instruktør er tilstede for å strukturere treningen og passe på at alle har det bra. Instruktør er også tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi dere tips og veiledning videre. Dette er en ypperlig måte å ta øvelsene dere har lært på kurs videre til neste nivå!

NB! Begrenset antall plasser!

 

Tilleggsinformasjon

Sted: Stevneplassen, Skien (innendørs hall og stort, belyst uteområde)

Datoer og tid:

Torsdag 21. november kl 18- 19

Torsdag 28. november kl 18- 19

Torsdag 5. desember kl 18- 19

Torsdag 12. desember kl 18- 19

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.