Har du lært deg nye ferdigheter du har lyst til å trene videre på? Eller kanskje du har gått en del kurs tidligere, men trenger inspirasjon til å holde motivasjonen oppe for å fortsette treningen? Ønsker du å ha andre du kan trene sammen èn gang i uka? Da passer treningsgruppe perfekt for deg!

Treningsgruppe med instruktør

Treningsgruppe med instruktør er en perfekt løsning for deg som trenger litt ekstra motivasjon, veilednig og råd for å komme videre i treningen.

Trenger du faste treningsavtaler for å holde motivasjonen oppe, og synes det er trivelig å trene sammen med andre? da bør du vurdere vår treningsgruppe!

På våre fellestreninger kan du trene det du selv måtte ønske, uansett om det er lydighet, hverdagslydighet, rallylydighet, grunntrening eller triks.

Her kan du få individuell hjelp til akkurat det du ønsker å jobbe med. Instruktør vil være der for å strukturere treningen og passe på at alle har det bra. På disse treningsgruppene vil dere trene selvstendig, og instruktør vil svare på spørsmål dere har og gi dere tips og veiledning videre!

Dette er en ypperlig måte å ta øvelser du har lært videre til et nytt nivå og å skape gode bekjentskaper i hundemiljøet rundt deg!

Vårt eneste krav er at du benytter positive metoder i hundetreningen, og at du selv tar med deg utstyr om du trenger noe spesielt. En treninngsgruppe er ikke et kurs. Treningene er egentrening så det vil derfor ikke være et fastsatt opplegg disse kveldene.

 En treningsgruppe passer for valper og hunder i alle aldre som har vært på kurs og/eller har kjennskap til klikkertrening

Vi har både innendørs og utendørs treningsmuligheter

 

Tilleggsinformasjon

Treningsgruppen holdes 5 onsdager på Årnes

Adresse: Drognestoppen 2, 2150 Årnes

(bak Årnes Veterinærklinikk)

Dato:

28/08 kl 19:45-21:15

04/09 kl 19:45-21:15

11/09 kl 19:45-21:15

18/09 kl 19:45-21:15

25/09 kl 19:45-21:15

Om du ønsker å delta på alle 5 dagene meld deg på her, da vil du motta faktura på kr 1000,- (tilsvarer kr 200,- gangen) med betalingfrist før første gruppetrening.

MEN, vi tar også imot drop in. Som drop in betaler du kr 250,- pr gang med vipps eller kontant på stedet når du møter opp (ved kontantbetaling bes det om nøyaktig beløp da vi ikke har tilgang på veksel), da melder du deg ikke på her, men følg vårt arrangement på facebook for eventuelle viktige opplysninger der

Vi vil være 2 instruktører på stedet:

Katrine Dalen og Vilde Monteiro

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.