Dette er kurset for deg som, uansett årsak, har en hund som har problemer med å passere andre hunder, sykler, biler eller annet. Eller som ønsker å forebygge og lære hunden gode passeringsferdigheter før problemene oppstår.

 

Har du en hund som stresser, piper, bjeffer og trekker i båndet når dere skal gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Er turen anstrengt og blitt alt annet enn hyggelig? Da kan dette kurset passe for deg!

Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur FØR problemene oppstår. Vi jobber med å lære hunden din gode tur og passeringsvaner og gjøre hunden din trygg på hvordan vi ønsker den skal oppføre seg ved passeringer. Du får gode verktøy til å fortsette treningen hjemme. 

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter.

I løpet av kurset vil du få en grundig teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en høflig måte. Vi setter av mye tid til praktisk trening.

Kurset tilrettelegges til den enkelte hund, og vi jobber ut i fra det nivået dere befinner dere på. 

------

Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere med en atferdskonslutasjon isteden (eller i forkant av kurset for å få en vurdering av hunden). Ta isåfall kontakt med ansvarlig instruktør for kurset.

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 tirsdager, 19.00-20.30

Datoer

- 20.august

- 27.august

- 3.september

- 10.september

- 17.september

- 24.september

Instruktører Katrine Dalen og Vilde Monteiro

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema