Ønsker du en hund som går pent i bånd og kommer når du roper på den? Bli med på innkalling- og båndtreningskurs! Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier :-)

Sommerkurs: Gå pent i bånd & Innkalling

Det å ha en hund som både kan komme sikkert på innkalling OG gå pent i båndet uten å trekke, er noe som de fleste hundeeiere har høyt på ønskelisten. Men, det er ofte slik at det er akkurat disse øvelsene mange sliter med... Da er dette kurset for deg!

Å ha en super innkalling der hunden din vender umiddelbart og kommer i full fart ser ikke bare heftig ut, men handler i aller høyeste grad om sikkerhet. Sikkerhet for hunden såklart, men også for fremmede hunder og dyr, for deg og for andre mennesker. En sikker innkalling gir også hunden større frihet.

På dette kurset jobber vi med å trappe opp utfordringene for hunden. Målet er at du skal få en hund som kommer når du roper, uansett forstyrrelser!

Vi skal også jobbe med å få hunden til å gå pent i bånd med slakk line, selv med flere forskjellige interessante forstyrrelser. Også da jobber vi med gradvis mer utfordrende situasjoner og miljøer. 

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsmetoder som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset. 

 

Tilleggsinformasjon

Dette kurset går over 4 kvelder i uke 28 og 29

Sted: Porsgrunn Dyreklinikk

Datoer og tidspunkt:

Mandag 8. juli kl 19.30- 20.30

Torsdag 11. juli kl 19.30- 20.30

Mandag 15. juli kl 19.30- 20.30

Torsdag 18. juli kl 19.30- 20.30

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema