Ønsker du deg en lydig hund? Hvis du legger vekt på å lære hunden din de viktige grunnferdighetene vil du være på god vei til å nå målet ditt. På dette kurset vil du få hjelp til å komme skikkelig i gang med grunntreningen :-)

Grunnkurs Lydighet (Trinn 1)

Lydighet trinn 1 tar for seg grunnferdighetstrening. Det vil si at vi legger stor vekt på å lære deg og hunden din de viktigste basisferdighetene som man trenger enten man satser mot konkurranser innen feks. LP, Bruks, Rallylydighet, Kreativ Lydighet, Agility, Jakthund etc eller om man vil ha en litt over gjennomsnittet lydig familiehund.

Vi legger stor vekt på å trene inn grunnferdighetene før vi starter innlæringen av selve lydighetsøvelsene. Dette er derfor det første kurset i en serie på 3.

Trinn 1 passer for alle hunder uansett alder eller rase, og mange går dette kurset etter endt valpekurs eller hverdagslydighetskurs. 

Hovedfokus for dette kurset vil være på å utvikle effektive forsterkere og få fram et stort repertoar av  frivillige grunnferdigheter til flytnivå.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder (onsdager) kl. 19.30-20.30.

Sted: Hvalsmoen, Hønefoss

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema