Trenger du og hunden din passeringstrening? I vår treningsgruppe for passering får du mulighet til å trene passering i "kontrollerte" omgivelser, og jobbe med deres utfordringer jevnlig over flere uker.

Passeringstrening

Hvordan fungerer det?
Ved å melde deg på denne passeringstreningen får du tilgang til alle våre passeringstreninger i mai og juni (totalt 7 treninger). Treningene går på tirsdager, fra 19.30-20.30. Målet er at du og din hund skal bli enda bedre på å passere hunder, folk og andre utfordringer man gjerne møter på tur. Vi legger opp til mestring og en god utvikling for alle hundene.

Hver uke vil du få tilsendt informasjon om oppmøtested (alle treningene holdes i Kristiansand). Vi skaper reelle situasjoner, ved å sende ut én og én hund fra startstedet med god avstand mellom hundene. Treningene holdes i ulike typer miljøer, f.eks. skog, turløype og byggefelt. 

Hvem kan delta? 
Treningen passer for alle som ønsker å trene på passering, som benytter positive metoder. Treningen er egentrening, det vil si at du og din hund går turene alene. Sliter dere med noen spesifikke passeringssituasjoner vil vi prøve å tilpasse slik at dere får trent på det dere trenger.

Etter endt trening er vi tilgjengelige for å ta i mot spørsmål og/eller gi deg og din hund tips til veien videre.

Tilleggsinformasjon

Tid: 19.30-20.30

Sted: Kristiansand. Ukas tursted blir sendt ut hver uke.

Instruktør: Beate Trohaug

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.