Kjenner du et barn som er lidenskapelig opptatt av både hund og hest? Som ville gjort hva som helst for å tilbringe tid med disse to artene?Kanskje liker han/hun å trene hund, eller vil lære å trene hund, og kunne samtidig tenke seg å ha muligheten til å lære mer om hester og å ri på turer eller drive med andre morsomme hesterelaterte aktiviteter ? Da er dette leiruka å bli med på!

En fem dagers leir for deg som er mellom 10 og 16 år og har interesse for både hund og hest

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro. Vi håper at du reiser herfra med nye venner, positive følelser, ny kunnskap  og et ønske om å komme tilbake.

Vi deler dagene inn på følgende måte;

  • Lufting av hunder
  • Frokost
  • Økt 1
  • Lunsj
  • Økt 2
  • Middag
  • Økt 3
  • Kveldsmat
  • Kveldstur med hundene
  • Leggetid

Innimellom på denne agendaen kommer det en del fri aktivitet, mens mat forberedes e.a. Det blir èn økt med hund og to med hest eller to med hund og èn med hest per dag. Dette vil også tilpasses været eller andre uforutsette ting.

Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro.

I øktene med hund lærer barna grunnleggende trening av tekniske ferdigheter hos hunden, gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Øktene med hest dreier seg om aktiviteter som rolige turer i skogen, gymkana, voltige og annen moro. Heller ikke for dette kreves det noen forkunnskaper. Alle er velkomne! Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode ferieminner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Garantert moro blir det uansett!

Vi har mange hunder til utlån her på gården. Dette er hunder det er gøy og lærerikt å trene med, som elsker kos, turer og bading. De er hyggelige med barn og andre hunder, rett og slett helt perfekte til leirvirksomhet. Det er allikevel mulig å ha med egen hund på leir. Men vi stiller strenge krav til hunden OG til barnet, da det skal være en hyggelig opplevelse for dem begge. Dersom det blir mange påmeldte med egen hund, blir det en utvelgelse basert på kvalifikasjoner(hos hundene altså), da det er begrenset med plasser med egen hund.

Du får ha samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent. Hundene vi låner bort er godt vant med barn og er hyggelige hunder.
Av hester så bruker vi det vi har her på gården, som er hyggelig barnevante hester.

Vi har 8 leirplasser. Førstemann til mølla!

Pris for leir med overnatting søndag til fredag: 4000,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Ordinær deltaker, med hund". Du trenger allikevel ikke å ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.


Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646 eller heidi@catchhund.no

Bli med på en morsom og spennende uke!

 

Tilleggsinformasjon

NB! Denne leiren er for de i alder 6-10 år

Deltakerne kan ikke ha med egen hund, grunnet alder. Men vi har veldig gode hunder til utlån.

Det er oppmøte søndag kl 1630 og avslutning onsdag kl 1630

Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på denne leiren, kun interesse for hund og hest.

Leiren er på Hesjabråten gård i Øvre Eiker kommune, Buskerud.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.