Ønsker du en skikkelig godfølelse i treningen din? Vil du lære hvordan du og hunden din kan jobbe sammen som et team, både i hverdagen, i konkurranse og i livet generelt? Da må du bli med på dette kurset!

Dream team - samarbeidskurs

Her vil du lære grunnleggende ferdigheter og viktige verktøy som du kan benytte i treningen for å få en hund som elsker og jobbe sammen med deg. Vi skal skape stor entusiasme for hundetrening, gjøre det verdifullt å velge riktig i treningen, og gjøre deg og din hund til et drømmeteam. Du vil lære hvordan du skal få hunden din til å "skru seg på", hvordan du kan utnytte hundens potensiale i treningen og hvordan du kan jobbe mot ditt mål. 

I et team er det to parter; deg og hunden din. Det nytter derfor ikke å bare ta tak i hundens ferdigheter, vi må også gjøre deg som hundetrener enda bedre. Gjennom kurset vil vi derfor ha fokus på dine trenerferdigheter, i tillegg til å gi hunden din et solid treningsgrunnlag.

Noen av temaene vi skal igjennom:

  • Belønning og lekutvikling
  • Forstyrrelsestrening
  • Hundetrenerens rolle
  • Mål og veien mot målet

Kurset består av både teori og praktisk trening, og passer for deg som ønsker å få til et godt samarbeid med hunden din, uansett hva som er deres mål. Det du lærer vil være relevant om du ønsker å trene mot en hundesport, lære hunden å samarbeide i hverdagen eller om dere trener triks o.l. 

Inkludert i kurset er: 

  • Klikker
  • Fleeceleke
  • 10% rabatt i nettbutikken kreativhund.no 

Tilleggsinformasjon

Tid: 17.30-18.45.

Datoer: 11/03, 18/03, 25/03, 01/04 og 08/04.

Kurset holdes innendørs.

Adresse: Bråvannsløkka 1, 4624 Kristiansand

Instruktør: Beate Trohaug

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.