Har du en hund som hopper opp, og vil hilse på absolutt alle? Ønsker du at hunden din skal lære å være høflig i møtesituasjoner, og ikke hoppe opp på folk? Da passer dette kurset for deg!

Hilse Pent

Er det slitsomt, flaut eller vanskelig å møte folk eller få besøk? Skulle du ønske hunden din var roligere og høfligere når den hilser? Å hilse pent uten å hoppe opp er en av de beste vanene du kan lære hunden din!

Dette minikurset passer for hunder som hopper opp, vil hilse på alle, drar i båndet for å komme bort til folk dere møter, og generelt blir overivrige i forsøk på å få kontakt med andre mennesker- enten det er ute på tur eller hjemme. Temaet for kurset er hilse pent og ikke hoppe opp, men øvelsene vil også være nyttige i forhold til bedre kontakt, ro og gå pent.

Vi trener bl a på:

  • Kontakt og kontroll rundt forstyrrelser
  • Gå pent i bånd mot og forbi fristelser
  • Si "Vær så snill" for å få hilse
  • Ikke hoppe opp
  • Sitte/ vente pent mens du hilser

Målet med kurset er at hunden lærer at det lønner seg å være rolig og høre etter, og hvordan hilse på en høflig måte. Du vil lære gode og effektive metoder for å fortsette treningen også etter kurset. Kurset passer for hunder i alle aldre og av alle raser.

Vi har max 6 deltagere på hvert kurs, slik at alle får god individuell oppfølging.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 3 kvelder.

Sted: Porsgrunn Dyreklinikk, Heigata 4

Datoer og tidspunkt:

Mandag 29. april kl 18- 19

Mandag 6. mai kl 18- 19

Mandag 13. mai kl 18- 19

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.