Synes du det er vanskelig å få kontakt med hunden din, eller opplever du ofte at du må mase for at den skal høre etter? Er hunden din opptatt av alt annet enn deg? Skulle du ønske at hunden din var mer samarbeidsvillig? Da er dette kurset for deg!

Samarbeid og Kontakt

På dette kurset jobber vi med at hunden skal svare på vårt initiativ til samarbeid, og engasjere seg i oss. Vi vil jobbe med å utvikle en god kontakt mellom deg og hunden din.

Med god kontakt og engasjement vil hunden din velge å være med og følge deg, uten at du trenger å mase på hunden for å få dens oppmerksomhet. Et godt samarbeid er grunnlaget for all videre trening. På dette kurset bygger vi opp hundens motivasjon for samarbeid gjennom å bruke gode konfliktfrie belønninger og å oppmuntre hunden til å engasjere seg!  

Vi vil blant annet lærer hunden din hvorfor den burde være med deg istedenfor å snuse på bakken, hvorfor hunden burde følge deg istedenfor å trekke i båndet, og hvorfor hunden burde komme inn til deg istedenfor å stikke av! Vi lærer hunden hvorfor å ta kontakt med oss og engasjere seg i oss er det beste den kan gjøre!

Dette gjør vi blant annet gjennom å trene på:

  • Belønningsrutiner
  • Komme tilbake med leke
  • Slippe og bytte leke
  • Velge oss
  • Følge oss
  • Innkalling

På dette kurset vil vi jobbe med hver enkelt hund lage et individuelt opplegg for å utvikle og øke motivasjonen til din hund for samarbeid mellom dere.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Tilleggsinformasjon

Sted: Hovet ring, Porsgrunn

Datoer og tider:

Lørdag 6.4 - 10.00 - 15.00

Søndag 7.4 - 10.00 - 15.00

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.