Bli med på tre magiske agilitydager sammen med landslagsutøver Eli Beate Sæther og mentaltrener Christoffer Remøy Endresen. Lær hvordan hunden din skal bli enda dyktigere, hvordan du skal bli en enda bedre handler og hvordan dere skal bli gode sammen!

CATCH agilitycamp 2019 - Eli Beate Sæther og Christoffer Remøy Endresen

Har du lyst å lære mer om handling, hinderdiskriminering, mental trening og hvordan du og din hund skal få til et fantastisk samarbeid på agilitybanen? Er du nysgjerrig på hvordan du kan jobbe for å nå målene dine, store som små, og hvordan du bør trene agilityhunden? Ønsker du å lære mer om hvordan du skal lykkes i trening og på konkurranse? Da må du bli med på sommercamp på sørlandet!

Den 12.-14. juli vil Eli Beate Sæther gi deg masse inspirasjon og motivasjon, samt hjelpe deg og din hund til å bli enda bedre sammen. I tillegg vil mentaltrener Christoffer Remøy Endresen gi deg gode råd til hvordan du kan bli en enda bedre handler for hunden din. Gjør deg klar for tre innholdsrike dager!

Foredrag fredag 12. juli kl. 18.00 - "Veien til VM-medalje"

 • Foredrag med Eli Beate Sæther
 • Treningstips og erfaringer

Opplegg lørdag 13. juli kl. 09.00-17.00 (ca)

 • Tema for agility "Grunntrening/ekstrem grunntrening"
 • 3,5 timer agility med Eli Beate
 • 2-3 timer med Christoffer - mental trening: hvordan planlegge for suksess (100% teori)

Opplegg søndag 14. juli kl. 09.00-17.00 (ca)

 • Tema for agility "Hinderdiskriminering"
 • 3,5 timer agility med Eli Beate
 • 2-3 timer med Christoffer - fysisk trening: fartstrening (50% teori og 50% praksis)

OBS! Påmeldingen under gjelder KUN for kurset med Eli Beate Sæther og Christoffer Remøy Endresen. Ønsker du å bli med på hele agilitycampen vår, må du også melde deg på kurset med Ina Himle fra 11.-12. juli. Påmelding og mer informasjon finner du HER.

Ved påmelding på hele campen, får du 10% rabatt på billigste kurs. 

Om Eli Beate Sæther
Eli Beate Sæther har drevet med agility siden 2008. De tre siste årene har hun kvalifisert seg til det norske agilitylandslaget sammen med sin shetland sheepdog Zelda. I 2016 lå de i ledelsen før finalen i Nordisk Mesterskap. Under VM i Zaragoza tok de en individuell sølvmedalje i hoppløpet, og var et pinneriv unna å bli verdensmestere. I 2017 kom de sterkere tilbake under VM i Liberec, der de tok en sølvmedalje i det individuelle hoppløpet, og gikk et feilfritt finaleløp. Det resulterte i at de vant bronsen totalt, og ble verdens tredje beste small-ekvipasje dette året. Zelda ble kåret til årets agilityhund i både Norge og Sverige i 2016, samt i Norge i 2017 og 2018.
 
Som instruktør er Eli Beate motiverende og energisk, glad og bestemt. I hennes kurs legges det legges vekt på grunnferdigheter, detaljer og fart. Hun ønsker at kursdeltagerne skal prestere sitt beste på agilitybanen ved å optimalisere og bedre ekvipasjens sterke og svake sider. Kurset tilpasses ferdighetsnivået, slik at man får en mestringsfølelse når man lærer nye ting.

Om Christoffer
Flere har blitt bevisst på at det er ikke nok med å ha 100% fokus på 50% av laget. Agility er en lagsport med en hund og en fører. Alle førere er kjempeflinke til å ha fokus på hunden, men mange glemmer seg selv. Dette går utover hele laget. Det er utrolig viktig å kunne trene sin egen hund, men agility stiller også krav til at du er mentalt forberedt og en bedre fysisk form gir bare positive effekter.

Christoffer har jobbet både med den vanlige mannen i gaten og med olympiske mestere. Det siste året har han spesialisert seg på agility som sport når det kommer til det mentale og det fysiske. I dette kurset vil du få både teori og praksis rundt hvordan du kan trene deg selv mentalt. Det du vil lære er ikke bare relatert til agility, men kan også ha stor verdi i jobb og privatliv.

Du vil lære:

 • Hvordan sette deg mål
 • Hvordan håndtere usikkerhet og frykt før trening/kurs/konkurranse
 • Hvordan finne godfølelsen og hvorfor den er viktig
 • Hvordan oppnå rett fokus på trening og konkurranse

Tilleggsinformasjon

Pris: kr. 2100,- inkluderer foredrag fredag, og to dagers trening med Eli Beate og Christoffer (én økt med hver instruktør begge dagene).

Instruktører: Eli Beate Sæther og Christoffer Remøy Endresen

Sted: kommer

Ønsker du kun å delta på foredraget "Veien til VM-medalje", send en mail til beate@catchhund.no med navn og adresse. Pris: kr. 200,-.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.