Helgen kommer til å bli en fantastisk opplevelse med nerding på høyt nivå enten du trener for konkurranse eller for aktivisering. Plassene kommer til å bli utsolgt i rekordfart, så her anbefales det å sikre seg en plass før det er for sent!

Beyond FUNdamentals

Tema:  Beyond FUNdamentals

  • Fokus og motivasjon
  • Hvordan opprettholde kriterier og feilhåndtering.
  • Stimuluskontroll
  • Trening med forstyrrelser
  • Handling og fotarbeid
  • Bli-øvelsene

 

Om Hannah Branigan

Hannah er en entusiastisk atferdsnerd, utradisjonell trener og lidenskapelig lærer som gjør hundetrening på høyt nivå tilgjengelig for «vanlige» hunder og eiere. En av hennes store styrker er evnen til å analysere hunde - og menneskeatferd, splitte større atferder inn i mindre atferder, og så bygge de opp igjen nøyaktig slik vi ønsker dem. Dette gjør hun ved hjelp av ulike vitenskapelige prinsipper og kreative strategier. 

Hun er opptatt av å formidle læring ved hjelp av belønningsbaserte metoder, og hun er bevisst på at menneskene hun underviser også lærer best på denne måten. Humor og varme preger undervisningen hennes, noe mange også har hørt eksempler på i den populære podcasten hennes «Drinking from the Toilet».

Certified Training Partner ved Karen Pryor Academy og fast foreleser på ClickerExpo.

 

Praktisk info:

Undervisningen deles i både teori og praksis, og det er satt av mye tid til praktisk trening, både i form av tørrtrening og trening av hundene.  Det legges opp til samarbeid i små grupper der det er praktisk.

I forkant av kurset vil deltagerne motta et spørreskjema om hunden og treningen, samt «hjemmelekser» slik at deltagerne har mulighet til å gjøre seg litt kjent med stoffet og forberede seg på øvelsene på forhånd.

 

Tilleggsinformasjon

Kurset foregår på Hvalsmoen, Hønefoss

Tidspunkt kl. 9-16 begge dager.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.