Dette er kurset for deg som uansett årsak, opplever utfordringer i passeringssituasjoner med hunden. Dette kan være når dere skal passere andre hunder, personer, joggere, syklister, biler, osv.

Har du en hund som stresser, piper, bjeffer og trekker i båndet når dere skal gå forbi andre hunder, personer, syklister, joggere, biler, osv på tur? Har turen blitt alt annet enn hyggelig? Da kan dette kurset passe for deg!

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter.

I løpet av kurset vil du få en grundig teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en høflig måte.

Vi setter av mye tid til praktisk trening. Kurset tilrettelegges til den enkelte hund.

Målet med dette kurset er at hunden din skal kunne passere en annen hund uten å gjøre utfall.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

------

NB! Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere med en atferdskonslutasjon isteden (eller i forkant av kurset for å få en vurdering av hunden). Ta da kontakt med ansvarlig instruktør for kurset.

Tilleggsinformasjon

Dette er et helgekurs som er satt opp:

Lørdag 11. mai og Søndag 12. mai

Klokken. 10.00-15.00

Sted: Skjold, Vindafjord

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema