Ønsker du en hund som går pent i bånd og som oppfører seg rolig i møter med andre hunder ute på tur? Da bør du melde deg på vårt Gå pent i bånd og passeringstrening kurs! Her vil du lære effektive teknikker som kan gjøre hverdagen litt triveligere for både hund og eier!

Gå pent i bånd og passeringstrening

Å ha en hund som kan gå pent i bånd gjør turen hyggeligere og vi går derfor gjerne mer tur med hunden som har positive ringvirkninger på resten av hundeholdet. Å ha god kontakt med hunden ute på tur legger også grunnlaget for å få til passeringer av hunder og andre ting som hunden synes er spennende.

Under kurset lærer du teknikker for å trene hunden din til å pent i bånd med flere typer forstyrrelser. Vi trener også på å passere for mange hunder den aller største forstyrrelsen, nemlig andre hunder .

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter. Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur før problemene oppstår. 

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset. 

-------------------

OBS! Kurset passer ikke for hunder med større/alvorlige aggresjonsproblemer. Da anbefaler vi i stedet at man melder seg på en atferdskonsultasjon. Ta kontakt med instruktøren om du er usikker på om dette er et kurs for deg.

Tilleggsinformasjon

Gå pent i bånd og passeringstrenings kurs over 5 onsdagskvelder.

Sted: Plantasjen, Bærum

Tidspunkt: Kl 18.00 - 19.00

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.