Er du, eller noen du kjenner, interessert i å lære mer om BÅDE hund og hest? Liker du å trene med hund, eller vil du lære å trene hund, og kunne du samtidig tenke deg å ha muligheten til å lære mer om hester og å ri på turer eller drive med andre morsomme hesterelaterte aktiviteter ? Da er dette leiruka for deg!

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro. Vi håper at du reiser herfra med nye venner, positive følelser, ny kunnskap  og et ønske om å komme tilbake.

Vi deler dagene inn på følgende måte;

  • Lufting av hunder
  • Frokost
  • Økt 1
  • Lunsj
  • Økt 2
  • Middag
  • Økt 3
  • Kveldsmat
  • Kveldstur med hundene
  • Leggetid

Innimellom på denne agendaen kommer det en del fri aktivitet, mens mat forberedes e.a. Det blir aktiviteter med både hund og hest hver dag. Dette vil også tilpasses været eller andre uforutsette ting.

Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro.

I øktene med hund lærer barna grunnleggende trening av tekniske ferdigheter hos hunden, gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Øktene med hest dreier seg om aktiviteter som rolige turer i skogen, gymkana, voltige og annen moro. Heller ikke for dette kreves det noen forkunnskaper. Alle er velkomne! Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode ferieminner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Garantert moro blir det uansett!

Det er mulig å ha med egen hund denne uka, men det er begrenset med plasser til egen hund grunnet logistikk. Blir det for mange påmeldte med egen hund, så blir det en utvelgelse basert på hundenes egnethet i en slik setting. Hunden må da være sosial med både mennesker og andre hunder. Vi strekker oss langt for at du skal få bodd på rom med egen hund, men garanterer ikke dette.

VI har mange hunder til utlån som er vant med settingen og er morsomme å trene med. Du får da samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent. Hundene vi låner bort er godt vant med barn og er hyggelige hunder.
Av hester så bruker vi det vi har her på gården, da vi ikke har plass og logistikk til at deltakerne skal ta med egne hester.

Det går ann å delta kun på dagtid, men da mister man èn økt per dag(kveldsøkta). Tidsrammen da er 9-17 hver dag mandag-fredag.

Vi har 8 leirplasser og 4 dagsplasser. Førstemann til mølla!
Du må være født i tidsrommet 2003 til 2006, altså minimum fylle 12 år i løpet av 2018.

NB! Det arrangeres egne uker for yngre barn, se hjemmesiden til Catch Hundetrening for info om dette.

Pris for leir med overnatting søndag til fredag: 4000,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Ordinær deltaker, med hund". Du trenger allikevel ikke å ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.

Interessert i dagsleir(uten overnatting)? Ta kontakt med Heidi på heidi@catchhund.no

Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646 eller heidi@catchhund.no

Bli med på en morsom og spennende uke!

Tilleggsinformasjon

Leiren holdes på Hesjabråten gård i Øvre Eiker kommune, Buskerud.

Det er oppmøte kl 17 søndag 23/6 og avslutning med oppvisning fredag 28/6 kl 16-17.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.