Kjenner du et barn som er lidenskapelig opptatt av både hund og hest? Som ville gjort hva som helst for å tilbringe tid med disse to artene?Kanskje liker han/hun å trene hund, eller vil lære å trene hund, og kunne samtidig tenke seg å ha muligheten til å lære mer om hester og å ri på turer eller drive med andre morsomme hesterelaterte aktiviteter ? Da er dette leiruka å bli med på!

Et leirtilbud for barn i alderen 6-12 år

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro. Vi håper at du reiser herfra med nye venner, positive følelser, ny kunnskap  og et ønske om å komme tilbake.

Vi deler dagene inn på følgende måte;

  • Lufting av hunder
  • Frokost
  • Økt 1
  • Lunsj
  • Økt 2
  • Middag
  • Økt 3
  • Kveldsmat
  • Kveldstur med hundene
  • Leggetid

Innimellom på denne agendaen kommer det en del fri aktivitet, mens mat forberedes e.a. Det blir èn økt med hund og to med hest eller to med hund og èn med hest per dag. Dette vil også tilpasses været eller andre uforutsette ting.

Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro.

I øktene med hund lærer barna grunnleggende trening av tekniske ferdigheter hos hunden, gjennom belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Øktene med hest dreier seg om aktiviteter som rolige turer i skogen, gymkana, voltige og annen moro. Heller ikke for dette kreves det noen forkunnskaper. Alle er velkomne! Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode ferieminner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Garantert moro blir det uansett!

Det er mulig å ha med egen hund denne uka. Hunden må da være sosial med både mennesker og andre hunder. Barnet må kunne håndtere hunden. Vi strekker oss langt for at du skal få bo på rom med din egen hund, og som oftest får vi det til. Dersom du ikke har egen hund, eller familiehunden blir for krevende for deg, så er det mulig å låne hund av oss. Du får da samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent. Hundene vi låner bort er godt vant med barn og er hyggelige hunder.
Av hester så bruker vi det vi har her på gården, som er hyggelig barnevante hester.

Det går ann å delta kun på dagtid, men da mister man èn økt per dag(kveldsøkta).

Vi har 8 leirplasser og 4 dagsplasser. Førstemann til mølla!
Du må være født i tidsrommet 2005 til 2012, altså minimum fylle 6 år i løpet av 2018.

NB! Det arrangeres egne uker for eldre barn, se hjemmesiden til Catch Hundetrening for info om dette.

Pris for leir med overnatting søndag til fredag: 4000,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Ordinær deltaker, med hund". Du trenger allikevel ikke å ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.


Pris for dagsleir, mandag til fredag kl 9-16: 2500,-

Ved påmelding heter dette alternativet "Observatør, uten hund". Det betyr ikke at du ikke kan ha med egen hund, spesifiser ved påmelding om du har med egen hund eller ikke.

Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646 eller heidi@catchhund.no

Bli med på en morsom og spennende uke!

 

Tilleggsinformasjon

Leiruka avholdes på Hesjabråten gård i Bingen, Øvre Eiker i Buskerud.

Vi starter søndag kl 17 og avslutter fredag kl 16 med en liten oppvisning for foreldrene.

Velkommen på leir!

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.