For deg som ønsker kvalitetstrening hver uke med instruktør for å nå dine mål og holde motivasjonen oppe!

Treningsgruppe lydighet

 "Treningsgruppe Lydighet" er en en gruppe med engasjerte hundetrenere, som har en lidenskap for hundetrening!  

Endelig kommer et tilbud til deg som vil ha kontinuerlig veiledning og input til å holde inspirasjonen og treningslysten oppe gjennom hele året!

Passer for deg som allerede konkurrerer eller har ambisjoner om å nå mål som: klasse 1,2,3,FCI3 i lydighet, lydighetsprogrammet for hundeførere i politiet, NRH apellen, rallylydighet, NBF Bruks, lydighet til RIK eller andre sporter som inneholder lydighetsøvelser. Passer for deg som har kommet et godt stykke i treningen og klarer å trene alle øvelsene selvstendig men vil ha strukturert konkurransetrening og forstyrrelsene fra andre hunder. Påmeldingen anses som en søknad, og du får beskjed etter du har mottat epost om at din påmelding er registrert, om du har fått plass. 

Treningsgruppa er en blanding mellom kurs og fellestrening. Det legges opp ved at instruktøren gjennomgår 1-2 nye øvelser hver kveld eller at vi legger opp til temakvelder med full undervisning disse kveldene. Andre kvelder kan det være rene treningskvelder. Opplegget vil bli tilpasset gruppens ønsker og behov, og vi kommer til å planlegge dette i felleskap.

 Formålet med treningsgruppen er å gi jevn inspirasjon til målrettet hundetrening. Vi støtter hverandre, og hjelper hverandre med å nå våre mål!

Det er kun 8 plasser i denne gruppa! 

En trening er på 90 minutter.

Dette er en unik mulighet, både sosialt og treningsmessig. Bli med, we are serious about having fun!

 

Tilleggsinformasjon

Torsdager 17.30-29.00

Sted: Ganddal, innendørs og noe utendørs

Prisen er for 12 kvelder på 1,5 timer

Datoer:

11/1

18/1

25/1

1/2

8/2

15/2

22/2

8/3

15/3

22/3

29/3

5/4

Mer informasjon på epost ved påmelding :)

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.