Har dere barn i familien som er interessert i å lære mer om hund og hundetrening? Da er dette kurset noe for dere. Vi tilpasser undervisningen og treningen til det nivået deltakerne er på, så det passer like godt for de som er nybegynnere som for de som har trent med hund en stund.

Kurset er for barn i alderen 9-16 år. Det er åpent for alle hunder, uavhengig av alder og rase. Dere må ikke ha egen hund for å delta, det er mulig å låne hund av oss.

På kurs hos oss får barna mye praktisk trening med hundene i form av grunnferdighetstrening, triksetrening, nesearbeid og agility. De får lære om hundens atferd, språk og kommuniskasjon. Vi går gjennom vanlig stell og helse.  Barna vil lære å bruke klikker som verktøy i hundetreningen og de vil lære å leke med hundene som en belønning for det de gjør.

Vårt hovedfokus er at barna skal finne noe både de og hundene synes det er gøy å holde på med, og at de skal lære seg hvordan de bør omgås både egen og andres hunder. Vi ønsker å hjelpe barna med bedre å forstå hvorfor hunden gjør som den gjør, samt hvordan barnet selv kan påvirke hundens motivasjon gjennom moderne treningsmetoder og gode belønninger.

Velkommen til et morsomt kurs!

 

Tilleggsinformasjon

Kurset er kl 9-16 manag-fredag i uke 40, skolens høstferie.

Kurset holdes i Bingen, Øvre Eiker kommune.

Det er tilbud om leir med overnatting samme uke, se egen påmelding.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.