Har du lyst til å lære hunden din å følge et spor gjennom skogen? Har du lyst til å lære hunden din å finne gjenstander du har mistet i lyngen? Ønsker du å styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere? Da passer dette kurset for deg!

Spor og søk

Spor og søk er den beste aktiviseringen for din hund, for (nesten) alle hunder elsker å bruke nesa og blir glade av å drive med søk! Det er en super aktivitet hvor hunden får bygd selvtillit og opplever mestring. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid dere i mellom ved å ha det moro i skogen, samtidig som du kan lære hunden din noe nyttig; nemlig å finne ting og følge et spor.

 Hunder har en helt utrolig luktesans, og på dette kurset vil du lære mer om hvordan du kan aktivisere hunden din med søk og nesearbeid. Gjennom å søke får hunden utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre hunden din både sliten og lykkelig!

 Dette er et introduksjonskurs som passer for deg som vil bruke spor og søk etter gjenstand for å aktivisere hunden din, eller som vil legge et godt grunnlag for videre trening mot konkurranser. Det krever ingen forkunnskaper og passer for hunder (og eiere) i alle aldre!

På kurset vil du bli introdusert for hvordan du kan lære hunden din å følge spor (etter mennesker) og søke etter gjenstand i skogen.

 Du vil blant annet lære:

  • Å utvikle og bruke gode belønninger
  • Hva et spor er (og hvordan du legger det)
  • Hvordan du kan trene videre selv
  • Hvordan samarbeide godt med hunden

Tilleggsinformasjon

TID OG DATO:

LØRDAG 10.6 klokka 10.00 - 16.00

SØNDAG 11.6 klokka 10.00 - 16.00

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.