Har du nylig fått valp? God hverdagslydighet er grunnlaget for å få en velfungerende familiehund, og dette minikurset viser deg hvordan du kommer i gang med treningen!

Sommerkurs for Valp

Sommerkurs for Valp er en miniversjon av vårt populære Valpekurs, for deg som har "skolemoden" valp i ferien!

På våre kurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På dette kurset vil du lære om:

  • Belønning, belønningssignal og belønningsutvikling – Når, hvordan og hvorfor skal du belønne hunden din? Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke godbiter, lek og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Kontakt - god kontakt er grunnlaget for all videre trening!
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du trener hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Ro– du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme, på besøk og i møtesituasjoner på tur.
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Dette kurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd gamle. Har du hund over 6 mnd ta kontakt- med litt tilpasninger så går det oftest greit også med eldre valper. 

Dette følger med i kurspakken:

  • Oppsummering av hva som ble gjennomgått og hjemmelekser etter hver kurskveld
  • Diplom
  • Goodiebag

Kurset går over 4 kvelder fordelt på 2 uker. 

Vi har max 5 valper per kurs, så instruktøren får god tid til individuell veiledning.

For valper fra 8- 12 uker gamle anbefaler vi at du tar kurset Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening først, og vi tilbyr derfor pakkepris hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med PAKKEPRIS. NB! Du må melde deg på begge kursene du ønsker å delta på.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder i uke 31- 32.

Kun 5 plasser!

Deltagere faktureres hall leie kr 145,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Vi har innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Datoer og tid: TIRSDAGER og TORSDAGER 01.08., 03.08., 08.08. og 10.08. kl 18.15- 19.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.