Mestringskurs for valper fra 8-12 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Sommerkurs: Sosialisering & Miljøtrening

Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet?

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres? Hvordan sosialiserer og miljøtrener man en valp nå under korona- utbruddet?

Kurset fokuserer på strukturert sosialisering og miljøtrening slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start, og du får gode tips til hvordan du best går fram ift din valp sin personlighet og behov.

Selve sosialiseringsfasen er fra ca. 3 til 12- 16 uker (varierer fra individ til individ). Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet! 

På dette kurset vil du lære hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres og hva som bør unngås. Du får hjelp til å planlegge de neste viktige ukene i valpens liv slik at du får utnyttet sosialiseringsperioden best mulig, tips til nyttige og enkle øvelser for å forebygge problemadferd, og svar på spørsmål du måtte ha om valpeoppdragelse.

Du vil lære: 

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hvordan lære valpen god sosial adferd
  • Enkle grep for å forebygge problemadferd
  • Lese kroppsspråket til valpen

Valpen vil lære: 

  • Gode erfaringer ift andre mennesker, hunder, dyr, lyder, underlag og miljøer 
  • Trygghet og riktige forventninger rundt andre hunder og mennesker 

Dette kurset er for valper fra 8 til 16 uker gamle. Du får best utbytte av kurset om du følger opp med et Valpekurs, og vi tilbyr derfor en pakkepris hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette. NB! Du må isåfall melde deg på begge kursene du ønsker å delta på.

Kurset går over 4 kvelder fordelt på 2 uker. Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom etter fullført kurs. 

Tilleggsinformasjon

Dette kurset er for valper som er mellom 8 og 12 uker gamle ved kursoppstart.

Kurset går over 4 kvelder i uke 27- 28.

Kun 5 plasser!

Deltagere faktureres hall leie kr 125,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Vi har innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Datoer og tid: TIRSDAGER og TORSDAGER 04.07., 06.07., 11.07. og 13.07. kl 17- 17.45

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema