Har du gått CATCH Hundetrening sin Hundetrenerutdannelse eller Instruktørutdannelse, og ønsker påfyll av mer kunnskap om hundetrening? Da er dette kurset for deg!

Hundetrenerutdannelse - Modul 2
 På dette kurset setter vi av mye tid til praktisk trening. Både på kurset og mellom samlingene. Det deles ut teoretiske hjemmelekser og prosjektoppgaver mellom samlingene.
 
Hovedtema på samlingene:
 
1. Samling: 

Første samling er hovedtema innlæringsteknikkene shaping og target. Hvordan sette riktige kriterier, utvikling av treningsplaner og evaluering av treningen. Vi ser også på hvordan vi kan legge opp treningen bedre når vi møter på utfordinger som frustrasjon, stress og det å "ikke komme videre". Denne samlingen bygger videre på det vi startet på i trinn 1.
 
2. Samling: 

Andre samling er hovedtema stimuluskontroll og diskriminering. Vi jobber med alle trinnene i stimuluskontroll, men med spesielt fokus på trinn 4 og 5 (Kvalitetssikring av signaler). 
Samlingen bygger videre på det vi gjennomgikk i trinn 1.
 
3. Samling: 

Tredje samling er hovedtema baklengskjeding. Denne samlingen går vi dypere inn i tema baklengskjeding. Vi jobber med både enklere kjeder og mer avanserte kjeder. 
Samlingen bygger videre på det vi gjennomgikk i trinn 1.
 
4. Samling: 
 
Fjerde samling er tema Instruksjonsteknikker. Hvordan bli en bedre treningskompis og/eller "instruktør" for de du trener sammen med. Vi retter fokus på kunsten å kunne veilede andre. Hvordan gi konkrete tilbakemeldinger og hvordan kan dere hjelpe hverandre opp og frem.
 
Avslutning og utdeling av kursbevis.
 
Pensumbøker:
  • Bästa starten (Maria Brandel & Siv Svendsen)
  • Lydighetstrening i teori og praksis (Morten Egtvedt & Cecilie Køste)
  • Kontaktkontraktet (Eva Bodfält)
  • Hur svårt kan det va´? (Eva Bodfält)
Vi ønsker deg velkommen til et spennende og lærerikt år! Det skal være GØY å trene hund! :-)

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 helgesamlinger:

30 sept - 1 oktober

21-22 oktober

25-26 november

6-7 januar

Tidspunkt lørdag og søndag kl. 10-16.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.