Er du interessert i søk og nesearbeid? Søk Grunnkurs er et kurs for deg som vil jobbe med søk og markering sammen med hunden din!

Søk Grunnkurs

På kurset Søk Grunnkurs jobber vi med søk som aktivisering i ulike søksøvelser! Det passer for deg som vil utfordre hunden med søksarbeid og har lyst til å aktivisere hunden med nesearbeid!

Hunden din elsker å søke! Hunden din er allerede snuse-ekspert, den bruker nesen sin til å snuse seg frem til spennende ting hele tiden. På dette kurset vil vi lære hunden å snuse seg frem til det vi vil, samtidig som vi jobber med at vi som hundeførere skal lære oss å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig. 

Vi vil jobbe med å lære hunden din en god markering, slik at hunden din får vist deg når den har funnet! En solid og trygg markering er fundamentet for en god søkshund og samarbeid mellom hund og fører, slik at du aldri er i tvil om når hunden din har gjort en funn. 

Vi vil jobbe med at hunden skal bruke nesen sin til å gjøre funn i mange ulike miljøer og situasjoner. Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. Gjennom å søke får hunden utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre hunden din både sliten og lykkelig!

 

Dette kurset legger et godt grunnlag for videre søkstrening. 

Vi kommer blandt annet til å jobbe med: 

  • Frysmarkering på kong
  • Frysmarkering på mynt 
  •  Søk etter kong i miljø
  •  Søk etter kong i line up
  •  Planlegge og evaluere treningen
  • Belønningsutvikling

Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre. Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. 

 

Tilleggsinformasjon

Deltagere faktureres hall-leie kr 245,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

TID OG DATO:

Online digital:

25.8 FREDAG

Klokka 19.00

Praktiske Kursvelder:

26.8 LØRDAG 10.00 - 16.00

27.8 SØNDAG 10.00 - 16.00

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.