Ønsker du deg en lydig og harmonisk hund? En hund som virkelig fungerer BRA i hverdagen? Da er dette kurset for deg!

Hverdagslydighet: Best hver dag!

På dette kurset lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de viktige hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

Dette kurset er også nyttig om du ønsker å gi hunden et godt grunnlag med sikte på å konkurrere i hundesporter. Du vil merke at skikkelig god hverdagslydighet i bunnen vil gi deg mange fordeler også i konkurranseringen.

Dette kurset passer for ALLE hundeeiere!

Kurset følger Studieplanen til boken BEST HVER-DAG, som er skrevet av Siv Svendsen og Maria Brandel. Kursmaterielet er godt gjennomprøvd med egne hunder, og vi vil gjennom 6 leksjoner hjelpe dere med å få ny motivasjon til å ta et skikkelig tak i hverdagslydigheten til hunden din. Du kommer ikke til å angre!

På kurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk. Ikke stjele mat etc.
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig ved håndtering, slik som kloklipp, pelsstell, veterinærbesøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør hunden oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. Hunden skal være med på alle kurskveldene. Hver kveld varer ca 1,5 time.

Dette følger med i kurspakken:

  • Klikker
  • Oppsummering av hva som ble gjennomgått og hjemmelekser etter hver kurskveld
Pensum:
BEST HVER-DAG! Hverdagslydighet for valper og voksne hunder (Maria Brandel & Siv Svendsen)
Det vil bli sendt ut hjemmelekser etter hver kurskveld, og boken vil bli brukt aktivt gjennom hele kurset. Vi anbefaler derfor at du kjøper denne boken, den er enkel og lettlest med gode illustrasjoner og passer like godt til både barn og voksne (boken kan kjøpes av instruktøren når du kommer på kurset, eller du kan bestille den på forhånd)

Tilleggsinformasjon

Dette passer for alle hunder over 6 måneder!

Kurset går over 5 uker, én dag i uka (torsdager) fra kl 20:00 til ca 21:30. Du vil få tilsendt et infoskriv før kursoppstart.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.