Nosework er en søksaktivitet, som passer for absolutt alle hunder. Det er lett å komme igang med treningen, og det kreves ingen forkunnskaper!

På noseworkkurset er det maks 5 deltakere, og vi trener med en og en hund. Slik får du individuell tilpasset veiledning, mulighet til å observere andre hunder på ulike nivåer, og lärer dermed enda mer. 
Den eneste forutsetningen for å delta, er at hunden kan vente på sin tur i bilen, og at dere har lyst til å finne på noe göy sammen!

Søk bygger og styrker relasjonen mellom hund og eier, og bidrar til ökt selvtillitt og trygghet for hunden. Nosework kan benyttes som en lett gjennomförbar aktivisering i hverdagen, og hvis du vil kan du trene mot å delta på konkurranser. Sporten er i stor utvikling i Norge nå. 

Dette kurset, er nosework trinn 1. Hvis du får "dilla", kan du bygge på med trinn 2 og 3 senere. 

Trinn 1) Alt du trenger for å komme igang med trening på egenhånd!
Trinn 2) Videre progresjon fra trinn 1, tilpasset ekvipasjen. Ideer til nye utfordringer. Evt. forberedelse til LGT/luktgjenkjenningstest.
Trinn 3) For deg som vil läre enda mer om sök, få inspirasjon til spennende söksövelser, markeringstrening, forberedelser til konkurranser mm.

Ta gjerne kontakt dersom du har spörsmål om innholdet i eller organiseringen av kurset.
Ved påmelding vil du få tilsendt mer detaljert kursplan og faktura. 
Kurset blir holdt på Röyken i Asker kommune. 

For mer info om nosework, se www.nosework.no

Tilleggsinformasjon

Maks 5 deltakere.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.