Ønsker du en hund som går pent i båndet, men er forhindret i å delta på kveldskurs? Eller ønsker du instruktøren helt for deg selv? Her vil du alene få veiledning med kun deg og din hund i fokus!

Å ha en hund som kan gå pent i båndet uten å trekke er en av de viktigste tingene vi kan bruke tid på å lære hundene våre. En hund man kan passere andre hunder med og som søker til deg i stedenfor den andre hunden er hovedsakelig de tingene vi jobber mot.

Dette er et tema som mange etterspør, som også er grunnen for at kursene våre blir fulle på rekordtid. Derfor ønsker vi å tilby en pakkeløsning som gir deg 3 timer med fokus på å finne de riktige verktøyene for deg og din hund som fører til at båndtreningen blir en lek.
Her får du individuell hjelp til akkurat det du og din hund trenger.

Disse timene er på dagtid med instruktøren helt for deg selv.

Pakken inneholder:

  •  3 privattimer på dagtid
  •  Pose med litt info
  •  Skreddersydde hjemmelekser etter hver time

Alle timene avtales samtidig, beregnet gjennomføring er ca 4 uker.
Timen du bestiller er ikke bindende før endelig dato og tidspunkt er avtalt med instruktøren. Endring eller avbestilling av privattimer må skje innen 24 timer før oppsatte time.

Innen en uke etter påmelding vil du få mail hvor vi avtaler konkret for gjennomføring.

Tilleggsinformasjon

Ved påmelding vil instruktør kontakte deg på oppgitt telefonnummer eller epostadresse for å avtale nærmere.

Treningen skjer en til en, i det miljøet som passer ut ifra utfordringene.

Dersom du har andre temaer du ønsker hjelp med er dette også mulig - du benytter de tre privattimene på det temaet du selv ønsker etter avtale med instruktøren.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.