Nosework er en søksaktivitet, som passer for absolutt alle hunder. Det er lett å komme igang med treningen, og det kreves ingen forkunnskaper!

Nosework trinn 1

På noseworkkurset er det maks 5 deltakere, og vi trener med en og en hund. Slik får du individuell tilpasset veiledning, mulighet til å observere andre hunder på ulike nivåer, og lærer dermed enda mer. 
Den eneste forutsetningen for å delta, er at hunden kan vente på sin tur i bilen, og at dere har lyst til å finne på noe gøy sammen!

Søk bygger og styrker relasjonen mellom hund og eier, og bidrar til økt selvtillitt og trygghet for hunden. Nosework kan benyttes som en lett gjennomførbar aktivisering i hverdagen, og hvis du vil kan du trene mot å delta på konkurranser. Sporten er i stor utvikling i Norge nå. 

Dette kurset, er nosework trinn 1. Hvis du får "dilla", kan du bygge på med trinn 2 og 3 senere. 

Trinn 1) Alt du trenger for å komme igang med sökstrening på egenhånd!
Trinn 2) Videre progresjon fra trinn 1, tilpasset ekvipasjen. Ideer til nye utfordringer. Evt. forberedelse til LGT/luktgjenkjenningstest.
Trinn 3) For deg som vil lære enda mer om sök, få inspirasjon til spennende søksøvelser, konvergerende duft, markeringstrening, forberedelser til konkurranser mm.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om innholdet i eller organiseringen av kurset.
Ved påmelding vil du få tilsendt mer detaljert kursplan og faktura. 


For mer info om nosework, se www.nosework.no

Tilleggsinformasjon

Maks fire deltakere.

Lørdag 21.januar fra 1000-1430, og

Søndag 05. februar fra 1000-1430.

Teori inne og trening ute.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.