En tur med en hund som kan gå pent i bånd vil uten tvil være en mye hyggeligere tur for både deg og hunden din! Ønsker du å lære enkle, morsomme og effektive teknikker for å få til nettopp dette? Da er dette kurset for deg!

Temakurs: Gå pent i bånd

Å ha en hund som kan å gå pent i båndet uten å trekke er en av de viktigste tingene vi kan bruke tid på å lære hundene våre. En lydig familiehund med gode hverdagsferdigheter på plass gjør hverdagen med hund både hyggeligere og enklere. Invester tid i å lære hunden din god hverdagslydighet!

På kurset jobber vi med å få en hund som kan gå pent i bånd også med forstyrrelser til stede. For å få til dette starter vi med å trene på god kontakt og fokus fra hunden. Dette ligger i bunn for alle aktiviteter vi ønsker å gjøre sammen med hunden vår. 

Å gå på tur er en stor del av hverdagen med å ha en hund. Vi går turer så hunden får luftet seg godt, så den får trent fysikken sin og som en familieaktivitet. Kanskje er hunden med i byen en tur, eller et annet sted hvor det er upraktisk at hunden kommer med oss eiere på slep. 

På kurset vil vi blant annet jobbe med:

  • Være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å slappe av, selv i omgivelser hvor det er mye å følge med på.
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  •  Selvbeherskelse  -  vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å si "vær så snill" og vente på "vær så god".
  • Motivasjon – vi vil få deg til å bli enda mer spennende i hundens øyne! Det lønner seg å følge deg, og dette er en følelse vi skal jobbe med å skape i hunden.
  • Kroppsspråk - lær å lese hundens språk bedre, vi jobber med at du som hundeeier skal bli kjent med hunden din for å komme dit akkurat dere har lyst til å være!

Vi trapper opp forstyrrelsene gradvis og gjør innlæringen trinn for trinn slik at vi er sikre på at hunden forstår hva vi ønsker av den. Videre fokuserer vi på at du som eier skal ha kontroll på hvordan du skal jobbe med dette, og at du etter endt kurs skal ha gode verktøy du kan benytte deg av i hverdagen sammen med hunden.

Kurset har få deltagere slik at vi har god tid til individuelle spørsmål og veiledning samtidig som vi får trent med andre hunder tilstede.

Tilleggsinformasjon

Kurset holdes 1 gang i uken over 6 ganger (søndag)

De tre første kurskveldene holdes innendørs, de siste tre holdes utendørs på forskjellige steder.

Tidspunkt: 17:30-19:00

Datoer:

15/1, 22/1, 29/1, 5/2, 12/2, 19/2

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema