Har du lyst til å prøve rallylydighet? Eller har du kommet litt i gang og ønsker hjelp med veien videre? Da er dette kurset for deg!

Rallylydighetskurs Trinn 1 - INNENDØRS - NYTT regelverk!

Rallylydighet: en spennende og morsom hundesport! 

På dette kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre. 

Kurset passer for de som er interessert i å lære om hva rallylydighet er og de som har holdt på med rallylydighet en liten stund. Kurset passer for alle hunder i alle aldre.

Det er ingen krav til at du må ha konkurrert med hunden din i rallylydighet eller noen andre hundesporter eller at du har et ønske om det, det eneste kravet er at du har lyst til å gjøre noe gøy sammen med hunden din! 

For å få best utbytte av dette kurset: anbefaler vi likevel at du har deltatt på valp/unghundkurs/hverdagslydighet/grunnleggende lydighetskurs, eller tilsvarende. Det er også en fordel om hunden din kan komme på innkalling og ta belønninger, men vi legger opp til hver enkelt.

Kort om rallylydighet:

Samspill - glede - holdninger!
Rallylydighet er en form for konkurranse hvor du sammen med hunden din går en bane som består av et antall stasjoner hvor hver stasjon utgjør en øvelse. Stasjonene er merket med skilter hvor skiltet forteller hvilken øvelse som skal utføres. Du går forskjellige baner hver gang da det er opp til dommeren å komponere baner ut i fra hvilke øvelser som finnes i de forskjellige klassene.

Rallylydighet kan sees på som en blanding av lydighet, freestyle og agility.  Sporten legger vekt på glede, samspill og gode holdninger og er tatt opp i NKK som en offisiell hundesport. Det er ikke fellesdekk eller fellessitt i noen av klassene og i klasse 1 er det tillatt å ha hunden i bånd.

Tilleggsinformasjon

Max antall deltagere: 6

Dato og tid: Mandager 23.1, 30.1, 6.2., 13.2., 20.02. Kl: 17:30 - ca. 19:15.

Siste kveld: Mandag 27.2 Kl: 17:30 - ca 21:30 (Uoffisiell-konkurransetrening)

Hall-leie kr 245,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

Hunden må kunne vente i bilen i korte perioder mellom treningsøkter - da vi jobber både individuelt og i grupper.

Sted: Vallermyrene leir 9, Porsgrunn. Kurset kan foregå både utendørs, - og innendørs i oppvarmet lokale med sklisikkert gulv.

Vi tar forbehold om at vi noen kvelder møtes andre steder for å trene i forskjellige miljø.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.