Har du lyst til å prøve rallylydighet? Eller har du kommet litt i gang og ønsker hjelp med veien videre? Da er dette kurset for deg!

Rallylydighet nybegynnerkurs - De viktige grunnferdighetene!

På dette kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre. 

Kurset er et nybegynnerkurs og passer for de som er nysgjerrige på rallylydighet eller for deg som allerede er i gang med rallylydighet, men som trenger å finpusse på grunnferdighetene. Kurset passer for alle hunder i alle aldre.

Det er ingen krav til at du må ha konkurrert med hunden din i rallylydighet eller noen andre hundesporter eller at du har et ønske om det, det eneste kravet er at du har lyst til å gjøre noe gøy sammen med hunden din!

Kort om rallylydighet:

Rallylydighet er en form for konkurranse hvor du sammen med hunden din går en bane som består av et antall stasjoner hvor hver stasjon utgjør en øvelse. Stasjonene er merket med skilter hvor skiltet forteller hvilken øvelse som skal utføres. Du går forskjellige baner hver gang da det er opp til dommeren å komponere baner ut i fra hvilke øvelser som finnes i de forskjellige klassene. Rallylydighet kan sees på som en blanding av lydighet, freestyle og agility.  Sporten legger vekt på glede, samspill og gode holdninger og har i år blitt tatt opp i NKK som en offisiell hundesport. Det er ikke fellesdekk eller fellessitt i noen av klassene og i klasse 1 er det tillatt å ha hunden i bånd.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder kl. 19.15 - 20.45 (onsdager). Vi trener innendørs.

Datoer:

8 mars

15 mars

22 mars

29 mars

Påskeferie uke 14

12 april

19 april

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema