Sosialiseringskurs for valper fra 8-12 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening

Visste du at valper har en sensitiv sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet? 

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres?
Dette kurset fokuserer på strukturert sosialisering og miljøtrening, slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start. 

Selve sosialiseringsperioden er fra ca. 3 til ca 12-14 uker (det varierer litt). Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte de første ukene etter at valpen kommer hjem på best mulig måte; for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet!

På dette kurset vil du lære hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres og hva som bør unngås. Vi bruker lek som basis for miljøtilvenning, sosialisering og å bygge en god relasjon til deg som hundeier. Valpen vil oppleve masse mestring, og lære at du er morsom og trygg.  Det viktigste for valper er trygghet og et godt bånd mellom deg og hunden- får du til det, så vil du og valpen være bedre rustet til annen trening!

Valpen vil lære:

  • Gode erfaringer ift andre mennesker, hunder, dyr, lyder, underlag og miljøer 
  • Trygghet og riktige forventninger rundt andre hunder og mennesker
  • God lek

Du vil lære:

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hvordan lære valpen god sosial adferd
  • Enkle grep for å forebygge problemadferd
  • Lese kroppsspråket til valpen

Dette kurset er for valper fra 8 til 12 uker gamle ved kursoppstart. Du får best utbytte av kurset om du følger opp eller kombinerer med et Valpekurs, og vi tilbyr derfor en pakkepris på kr 2750,- hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Bruk i såfall rabattkode PAKKEPRIS Når du melder deg på.

Kurset går over 4 kvelder, og holdes innendørs (med unntak av korte økter ute). Kursavgiften inkluderer goodiebag, diplom og skriftlige ressurser.
Påmeldte får også tilsendt tips for vanlige utfordringer som valpebiting, dotrening og valpens første uker i velkomst e-posten, så du ikke trenger å vente til kursstart!

 

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder. Max antall deltagere: 6

Deltagere faktureres hall leie kr 175,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokale med sklisikkert gulv.

Datoer og tid:

TIRSDAGER 3.01., 10.01., 17.01. og 24.01. kl 16.30- 17.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema