Se for deg en hund som tigger om å trene, som bare har fokus på deg og gir alt hver gang dere trener sammen slik at du aldri trenger å mase!

Beste Starten: Lydighetskurs trinn 2

Dette kurset er både for deg som vil skape gode treningsvaner for hunden, og for deg som drømmer om å konkurrere. 

Dette kurset tar "Beste starten" et hakk videre. Vi utvikler grunnferdighetene videre, og bruker dem til å trene på ulike momenter vi trenger i konkurranser.

På dette kurset viser vi deg hvordan du på en morsom og kreativ måte kan leke deg frem til et misunnelsesverdig engasjement, høyere fart, bedre fokus og mer treningsmotivasjon.

Ikke nok med det, vi kommer til å vise frem et helhetskonsept der engasjement og konkurransetrening er naturlige deler av treningen, uansett hvilken hundesport. Etter dette kurset vil du ha blitt bedre på å planlegge treningen din, hva som er neste steg videre i treningen og evaluering som gjør veien videre mye enklere!

Kurset passer ypperlig om du akkurat har fått valp, men passer også like godt til unghunden eller den voksne hunden som trenger å forbedre grunntreningen sin, få bedre engasjement eller en motivasjon for treningen videre.

Det vil være fokus på Siv Svendsen og Maria Brandel sin oppskrift - et helhetskonsept for alle hundesporter der engasjement og konkurransetrening blir en naturlig del av den daglige treningen med hunden din:)

Gjennom kurset jobber vi aktivt med:

  • Grunnøvelser for alle hundesporter
  • Sende fram og rundt
  • Bakpartskontroll og fri ved fot
  • Bli i posisjon
  • Startrutine 
  • Pausestasjon
  • Planlegging, strukturering og evaluering  av treningen
  • Samarbeidslæring - jobbe sammen med ulike oppgaver

Pensum; Beste starten - boken vil bli brukt aktivt under kurset og hjemmelekser både før og under kursstart. Vi anbefaler at du laster ned checklistene til boken før kurset, de kan også kjøpes på kurset. 

Tilleggsinformasjon

Deltagere faktureres hall-leie kr 245,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

TID OG DATO:

Online digital:

TIRSDAG 3.1

Klokka 20.00

Praktiske Kursvelder:

TORSDAG

5.1, 12.1, 19.1, 26.1, 2.2, 9.2, 16.2

Klokka 19.15 - 21.00

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.