Har du lyst til å konkurrere innenfor rallylydighet? Har du lyst til å få målrettet veiledning over en periode? Da er sesongkurs noe for deg!

Rallylydighet klasse 1/2 - Sesongkurs med Anette Buind Nordby

Har du lyst til å lære mer og utvikle deg innenfor Rallysporten? Her er det mulighet for å få målrettet veiledning over en periode, og dermed utvikle seg på en annen måte enn ved vanlig helgekurs eller ukeskurs. 

Sesongkurs er lagt opp slik at det er treninger ca hver 4 uke, noe som gir god mulighet for å trene i mellomtiden, og få benyttet seg godt av de tipsene man får på kurskveldene. 

På kurset vil vi jobbe med fokus, forstyrrelser, overtrening, baner, startrutiner, briefing mm. I tillegg til dette er det stort fokus på individuell oppfølging og evt problemløsning dersom man møter på utfordringer i treningen sin.

Om instruktøren Anette B. Nordby:

Jeg har en brennende interessew for hundetrening og hundesporter. Jeg har konkurrert i Lydighet, Rally-lydighet, Smeller, Nosework, Blodspor & Bruks. Jeg brenner for at hundene lærer gode grunnferdigheter som man kan utnytte til hverdag og trening/konkurranse. Med belgeren min Tzili var jeg medlem i Talenttroppen i Rallylydighet i to år og jaktet på landslagsplass. Beste plassering i NM er 5 plass. Fra 2022 er jeg landslagstrener for talenttroppen og landslaget i Rallylydighet. I tillegg til Tzili har jeg en border collie Zara som er 1 år og går i kl2 i RL. Jeg er autorisert klikker instruktør fra Karen Pryor Academy, Godkjent NRL instruktør, deltaker i regelverksrevisjonen i rallylydighet 2020-2022.

Jeg virkelig elsker Rallylydighet og gleder meg til å spre rallyglede med alle sammen.

 

Tilleggsinformasjon

Dette kurset tar for seg øvelsene i klasse 1 og klasse 2.

Kurset holdes på tirsdager, datoer for kurset er :

6. september

4. oktober

1. november

29. november

13 desember

Hver kurskveld er 2 timer lang, og det legges opp til individuell trening.

Samme tidspunkt hver gang: 17:45-19:45

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema