Er det utfordrende å gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Er turen blitt mer stress enn hygge? Da kan dette kurset passe for deg!

Passeringskurs

Har hunden din utfordringer med å passere hunder, mennesker eller kjøretøy?

Du er ikke alene! Vanskeligheter med å passeringer på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Det gjelder både hunder som er overivrige hilsere, og hunder som er usikre eller redde.

Dette er et kurs for disse hundene og eierne deres- og for deg som ønsker å forebygge passeringsproblemer senere!

Iløpet av kurset vil du få en god teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en roligere måte, uten å utagere. 

På kurset har vi få deltakere og legger til rette for hver hund. Vi setter av mye tid til praktisk trening, og vil trene i nye miljøer mot slutten av kurset.

Målet med kurset er at eier og hund skal lære metoder som gjør dere begge i stand til å håndtere passeringssituasjoner bedre. Vi vil lære deg hvordan du kan endre hundens forventninger og adferdsmønster når den ser andre hunder/ mennesker, og gi deg verktøy til å fortsette treningen også etter kurset. Vi hjelper deg på veien til en roligere hund og en bedre hverdag! 

NB! På dette kurset må hunden kunne være inne i hall og ute sammen med en annen hund, men på god avstand. Dersom dette er for utfordende for hunden din bør du booke en adferdskonsultasjon isteden. 
Hunden må kunne vente i bilen mellom treningsøktene.

Vi tar opp følgende tema:

  • Din hunds språk og atferd
  • Stress, frykt og frustrasjon 
  • Treningsmetoder og grunnferdigheter
  • Utstyr
  • Båndtrening og båndhåndtering
  • Passering

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom. Kun 6 plasser slik at alle får individuell oppfølging. 

NB! Dersom du har en hund med alvorlige frykt- eller aggresjonsproblemer ber vi deg booke en atferdskonsultasjon. Ta isåfall kontakt med ansvarlig instruktør for kurset. Er du usikker på om dette kurset passer for din hund, ta kontakt med instruktøren for en vurdering.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder. Kun 6 plasser!

Deltagere faktureres hall leie kr 195,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Vi trener både inne i hall og ute. Siste 2 kurskvelder vil vi møtes etter avtale for å trene i nye miljøer (Porsgrunn/ Skien).

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

Datoer og tid:

Online teorikveld: MANDAG 29.08. kl 18- ca 20

Praktiske kurskvelder: FREDAGER 02.09., 09.09., 23.09., 30.09. og 07.10. kl 17- 18.15

NB! Hunden din må være komfortabel med å vente i bilen mellom treningsøktene.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema