Ønsker du deg en lydig og harmonisk hund som er opptatt av deg i hverdagen? Vil du ha god kontakt og kontroll på hunden din uten å mase? Bli med på kurs!

Kontakt og Kontroll

Synes du det er vanskelig å få kontakt med hunden din, eller opplever du ofte at du må mase for at den skal høre etter? Da er dette kurset for deg!

God kontakt og et solid samarbeid er grunnlaget for all videre trening. På dette kurset jobber vi med å utvikle kontakt ved at hunden skal svare på vårt initiativ til samarbeid, og engasjere seg i oss. Vi vil jobbe med å utvikle god kontroll gjennom et godt samarbeid med hunden. 

Med god kontakt og engasjement vil hunden din velge å være med og følge deg, uten at du trenger å mase på hunden for å få dens oppmerksomhet. På dette kurset bygger vi opp hundens motivasjon for samarbeid gjennom å bruke gode konfliktfrie belønninger og å oppmuntre hunden til å engasjere seg i nettopp oss!  

Vi vil blant annet lærer hunden din hvorfor den burde være med deg istedenfor å snuse på bakken, hvorfor hunden burde følge deg istedenfor å trekke i båndet, og hvorfor hunden burde komme inn til deg istedenfor å stikke av! Vi lærer hunden hvorfor å ta kontakt med oss og engasjere seg i oss er det beste den kan gjøre!

Dette gjør vi blant annet gjennom å trene på:

  • Lære hunden å ta gode valg
  • Kontakt og fokus
  • Sitt og bli
  • Engasjement og samarbeid
  • Følge oss og gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Ro

På dette kurset vil vi jobbe med hver enkelt hund lage et individuelt opplegg for å utvikle og øke motivasjonen til din hund for samarbeid mellom dere.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder.

Kun 4 plasser!

Deltagere faktureres hall leie kr 245,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn. Innendørs lokaler med sklisikkert gulv.

Teorikveld direkte PÅ NETT- du deltar hjemmefra via din PC/ mobil.

Datoer og tid:

Online teorikveld:

ONSDAG 31.08

Klokka 17.45 - 18.45

Praktiske kurskvelder:

TORSDAGER 01.09., 08.09., 15.09., 22.09., 29.09

Klokka 17.45 - 18.45

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.