På dette kurset vil du få innføring i ulike måter du kan handle - altså hvordan du kan vise hunden hvor den ska gål i agilitybanen.

Agility Handling

Agility Handling

Agility er en spennende hundesport hvor hunden skal løpe gjennom en hinderløype. Samarbeid og samspill er nøkkelen til agility. Hunden skal forsere en løype med hindere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på så rask tid som mulig. Her er det viktig at hunden lærer å følge hundeførers kommandoer og kroppsspråk for å lykkes på agilitybanen og ikke minst ha god forståelse for utfføring av hindrene i banen. 

På dette kurset fokuserer vi spesielt på ulike teknikker for å vise hunden hvor den skal gå i agilitybanen. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Treningen vil foregå hovedsakelig med hopp og tunnell.

Lurer du på hvilket kurs som passer deg? Ikke nøl med å ta kontakt med instruktøren.

Vi vil se på alt fra;

  • Handling
  • Hinderfokus 
  • Grunnferdigheter
  • Belønninger
  • Kroppsbeherskelse
  • Følgsomhet

Agilitykurset passer for nybegynnere, kommende og erfarne agility-hunder. Anbefalt nedre aldersgrense er 12 mnd.

For å få best utbytte av dette kurset: anbefaler vi at du har deltatt på vårt Agilityferdigheter fra start- og/eller Agility hinderinnlæringskurs, eller tilsvarende. Det er også en fordel om hunden din kan komme på innkalling og ta belønninger, men vi legger opp til hver enkelt.

Tilleggsinformasjon

Tirsdager 16.8, 30.8, 13,9, 27.9. 4.10. Kl. 19:30 - ca. 21:15 (Oppmøte 19:20)

Leie kr 245,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

Hunden bør kunne vente i bilen i korte perioder mellom treningsøkter - da vi jobber individuelt.

Sted: Vallemyrene leir 9, Utendørs/Innendørs i ridehall.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema