Vil du dedikere en helg til å bli en bedre hundefører for din hund? Jobbe med relasjon og samarbeid samt utvikle kunnskapen din innenfor hundetrening? På dette kurset vil du får verktøy til å få frem det beste i din hund og samarbeidet mellom dere som ekvipasje.

Hundeførerkurs

Vil du jobbe med samarbeidet og lære hvordan du kan bli en bedre hundefører for din hund? 

Kurset er lagt opp over tre dager og kombinerer teori uten hund og praktisk jobbing med hund på en god og konstruktiv måte. Instruktøren er god til å formidle og er opptatt av at hundefører skal utvikle sine evner til å lese hund. 

Informasjon om Peder Zeiner Christiansen;

Vokst opp med trekkhunder, primært vorsteh. Gikk inn i Forsvaret i 2002 og ble Hundefører i verneplikten.
Fortsatte umiddelbart videre som instruktør og hundefører og ble værende i Forsvaret i over 13 år. Har jobbet med og vært hundefører på både patruljehund og bombehund. Utdannet 14 tjenestehunder. Instruktør og dommer for Patruljehund, samt instruktør på bombehund. Har også utdannet og jobbet med minehunder for Norsk Folkehjelp i Bosnia. Vært aktiv som figurant, og har figurert 4 mesterskap. Som konkurranseutøver i sivile konkurranser har jeg vært heldig å representere Norge 4 ganger på Nordisk mesterskap, og har blant annet bronse i skydds fra 2016.

Innenfor jakthund har jeg konkurrert med spaniel og har 2.plass på Unghund Derby i Sverige, Vinner av Jis cupen, og vinner av Jaktspanielklubben sitt mesterskap. Har også vært aspirant og trener for Servicehunder. Trente opp og godkjente 4 hunder som nå er i tjeneste.

Har for tiden en Riesenscnauzer som er tiltenkt konkurranser innen bruks og en Vorsteh som brukes i aktiv jakt.

Som instruktør ønsker jeg å formidle faget hund på en pedagogisk måte. Jeg har et mål om å øke kunnskapen til deltakerne på et generelt grunnlag slik at de bedre kan trene mer selvstendig. Med mer forståelse kommer også framgang.

Hund som fag er både teoretisk og praktisk og begge elementer må få fokus. Vi må vite hva vi skal gjøre og vi må trene oss selv i hvordan vi skal utføre.

Kuset passer for deg som trener mot et mål og ønsker å få frem det beste i hunden din!

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.